IGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Bubble-Craze

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Bubble Craze

Producator

IGT

Rating

Bubble Craze este un joc de pacanele gratis creat de cei de la IGT. Jocul se remarcă prin faptul că are o interfață destul de diferită față de cea obișnuită. Acesta plătește în același timp destul de bine, așa că este un joc pe deplin atractiv.

Bubble Craze gratis, Candy Crush în varianta de pacanele

Bubble Craze este o adaptare perfectă a jocului Candy Crush în varianta de pacanele. Câștigurile din acest joc nu se înregistrează pe linii de plată, ci în funcție de numărul de simboluri de același tip. Trebuie să prinzi astfel cel puțin 3 simboluri la fel pentru a genera un câștig.

Simbolurile includ baloane în tot felul de culori (roșu, albastru, verde, portocaliu, galben etc). Există de asemenea simboluri transform și multiplier. Atunci când prinzi cel puțin 4 simboluri de același tip beneficiezi de câștiguri mai mari. Multiplicatorii pot ajunge până la 10.000x. Jocul are și runde gratis, care se activează atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri de baloane cu centrul multicolor. Atunci când se întâmplă asta primești 5 runde gratuite.

Bubble Craze este un joc perfect în cazul în care te-ai plictisit de opțiunile clasice și vrei să încerci ceva nou. Jocul este foarte distractiv și interactiv. Dacă ți-au plăcut Candy Crush și jocurile cu baloane de tip match and win, atunci Bubble Craze îți aduce jackpot-ul. Jocul îmbină cele mai atractive elemente de la pacanele și jocurile match and win și oferă mai multe motive de distracție. Câștigurile sale sunt în același timp foarte mari, așa că se prezintă bine din toate punctele de vedere.

Joacă pacanele gratis și exersează!

Bubble Craze este un joc de pacanele gratis foarte util pentru exersat. Joacă și tu câteva runde pe Joc pacanele înainte de a-l juca la casino, pe miză reală. Vei vedea cum funcționează și te vei pregăti în detaliu. Intră și tu în lumea Bubble Craze și descoperă elementele speciale!

 

Alte sloturi


Mystery Joker
Black Widow
100 Cats
Pizza Prize
Vikings Fortune
Wild Chase