EGT producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Age-of-Troy

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Age of Troy

Producator

EGT

Rating

Age of Troy este un joc de pacanele gratis inspirat de faimosul Război Troian. Jocul are 5 role și 20 de linii de plată și este plin de simboluri care ilustrează foarte captivant unul din cele mai cunoscute momente din istorie. Acest joc de pacanele gratis la fel ca în cazinou oferă șansa de a încerca diferite strategii de pariere și de a ne relaxa într-o atmosferă foarte atractivă.

Centrul de atenție în acest joc este fără îndoială jackpotul uriaș. Age of Troy este un joc de pacanele foarte interactiv și profitabil. Varianta gratuită oferă o idee foarte clară asupra modului în care se întâmplă lucrurile în acest joc.

Poveste completă

Age of Troy este unul din acele jocuri de pacanele gratis care au în spate o poveste foarte captivantă. Astfel, povestea parcurge aventura lui Ahile care încearcă să o răpească pe frumoasa Elena înfruntând armata troiană.

Câștigurile în acest joc se înregistrează atunci când prindem 3 simboluri de același tip pe o linie. Printre simboluri se numără un coif de armură, vase grecești și aur. Calul troian reprezintă simbolul wild și poate înlocui orice alte simboluri, în afară de cel scatter.

Dacă vrei să joci jocul pe bani reali, trebuie să știi că acesta are o rată de profit de 96%. E util să ai un management bun al bugetului pentru a prinde câștiguri mici și  dese, asta dacă nu mizezi totul pe prinderea jackpotului.

Jackpot și funcții speciale

Age of Troy are un jackpot fix cu valoarea de 1000 de monede. Jackpotul se generează aleatoriu, iar atunci când îl câștigăm suntem duși pe un ecran separate, acolo unde găsim 12 cărți întoarse cu spatele. Trebuie să alegem carte după carte după când nimerim 3 de același tip. Odată nimerite cărțile, primim jackpotul corespunzător simbolului pe care îl au cele 3 cărți (inimă, spadă, treflă, romb).

În afară de acesta, jocul mai oferă o serie întreagă de funcții speciale. Atunci când joci pacanele gratis e foarte distractiv să le observi și să le încerci pe toate.

Dintre acestea este de remarcat în primul rând runda bonus care se activează atunci când prindem 3 simboluri scatter. Acestea aduc 15 rotiri gratuite. Dacă în timpul acestor rotiri mai prindem 3 simboluri scatter, primim 12 rotiri gratuite suplimentare și tot așa. Totodată, în runda bonus simbolurile wild rămân pe aceleași poziții pentru a ajuta la formarea mai multor câștiguri.

Jocul are și o funcție gamble pe care o putem alege pentru a ne dubla câștigurile. Dacă ghicim culoarea unei cărți (roșu sau negru), câștigul se dublează. Dacă nu ghicim, pierdem tot. Funcția este perfectă pentru cei care iubesc riscurile.

Așadar, Age of Troy este un joc foarte atractiv. Dacă vrei să joci pacanele gratis merită să îl încerci!

Mult noroc!

Alte sloturi


Route of Mexico
Book of Ra
Berryburst
Frog Story
Retro Reels
Wolf Cub