ÔÇő
EGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis F─âr─â Depunere

Prinde Oferta NetBet
Age-of-Troy

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
F─éR─é BANI

Nume

Age of Troy

Producator

EGT

Rating

Age of Troy este un joc de pacanele gratis inspirat de faimosul Război Troian. Jocul are 5 role și 20 de linii de plată și este plin de simboluri care ilustrează foarte captivant unul din cele mai cunoscute momente din istorie. Acest joc de pacanele gratis la fel ca în cazinou oferă șansa de a încerca diferite strategii de pariere și de a ne relaxa într-o atmosferă foarte atractivă.

Centrul de aten╚Ťie ├«n acest joc este f─âr─â ├«ndoial─â jackpotul uria╚Ö. Age of Troy este un joc de pacanele foarte interactiv ╚Öi profitabil. Varianta gratuit─â ofer─â o idee foarte clar─â asupra modului ├«n care se ├«nt├ómpl─â lucrurile ├«n acest joc.

Poveste complet─â

Age of Troy este unul din acele jocuri de pacanele gratis care au în spate o poveste foarte captivantă. Astfel, povestea parcurge aventura lui Ahile care încearcă să o răpească pe frumoasa Elena înfruntând armata troiană.

Câștigurile în acest joc se înregistrează atunci când prindem 3 simboluri de același tip pe o linie. Printre simboluri se numără un coif de armură, vase grecești și aur. Calul troian reprezintă simbolul wild și poate înlocui orice alte simboluri, în afară de cel scatter.

Dacă vrei să joci jocul pe bani reali, trebuie să știi că acesta are o rată de profit de 96%. E util să ai un management bun al bugetului pentru a prinde câștiguri mici și  dese, asta dacă nu mizezi totul pe prinderea jackpotului.

Jackpot ╚Öi func╚Ťii speciale

Age of Troy are un jackpot fix cu valoarea de 1000 de monede. Jackpotul se genereaz─â aleatoriu, iar atunci c├ónd ├«l c├ó╚Ötig─âm suntem du╚Öi pe un ecran separate, acolo unde g─âsim 12 c─âr╚Ťi ├«ntoarse cu spatele. Trebuie s─â alegem carte dup─â carte dup─â c├ónd nimerim 3 de acela╚Öi tip. Odat─â nimerite c─âr╚Ťile, primim jackpotul corespunz─âtor simbolului pe care ├«l au cele 3 c─âr╚Ťi (inim─â, spad─â, trefl─â, romb).

├Än afar─â de acesta, jocul mai ofer─â o serie ├«ntreag─â de func╚Ťii speciale. Atunci c├ónd joci pacanele gratis e foarte distractiv s─â le observi ╚Öi s─â le ├«ncerci pe toate.

Dintre acestea este de remarcat ├«n primul r├ónd runda bonus care se activeaz─â atunci c├ónd prindem 3 simboluri scatter. Acestea aduc 15 rotiri gratuite. Dac─â ├«n timpul acestor rotiri mai prindem 3 simboluri scatter, primim 12 rotiri gratuite suplimentare ╚Öi tot a╚Öa. Totodat─â, ├«n runda bonus simbolurile wild r─âm├ón pe acelea╚Öi pozi╚Ťii pentru a ajuta la formarea mai multor c├ó╚Ötiguri.

Jocul are ╚Öi o func╚Ťie gamble pe care o putem alege pentru a ne dubla c├ó╚Ötigurile. Dac─â ghicim culoarea unei c─âr╚Ťi (ro╚Öu sau negru), c├ó╚Ötigul se dubleaz─â. Dac─â nu ghicim, pierdem tot. Func╚Ťia este perfect─â pentru cei care iubesc riscurile.

Așadar, Age of Troy este un joc foarte atractiv. Dacă vrei să joci pacanele gratis merită să îl încerci!

Mult noroc!

Alte sloturi


Multi Fruit
Reel Steal
Super Lady Luck
The Wild 3
100 Cats
Shaolin Spin