Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Black Widow

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
pacanele cu bani Black Widow
Black-Widow

Apasă START pentru a începe
Black Widow

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

O zi fără pacanele cu bani aduce valoare în buzunare! Încearcă Black Widow, un slot video format din 5 role, 3 rânduri și 40 de linii de plată.

Black Widow este destinat jucătorilor ce apreciază jocurile bazate pe o povestire. Probabil mulți ați auzit de “văduva neagră”, fie că e vorba de un păianjen mortal, sau o femeie geloasă ce îi face rău soțului ei. Deși povestea din spatele jocului este necunoscută, să te joci cu o văduvă neagră poate fi riscant. Din fericire, nu e nevoie să îți pui în joc propria viață. În acest joc poți paria pe văduva neagră și pe foștii ei parteneri care nu se mai află printre noi – dar ai grijă! Mizele sunt mari iar seducția văduvei poate fi fatală. Cu toate astea, fiecare rotire este corectă.

Coloana sonoră înfricoșătoare a jocului face mult mai interesantă povestea de iubire și înșelăciune. Ai grijă să nu cazi în plasa văduvei fatale și menține-te pe poziții! Pont: fii atent la flaconul cu otravă verde, s-ar putea să fie mai folositor decât crezi tu. Din moment ce este arma de bază a văduvei negre, îl vei întâlni mai peste tot. Însă scopul e să găsești sticluța în locul  potrivit, doar așa vei avea parte de bonusuri nebămiuite.

Ce diferențiază Black Widow de alte pacanele cu bani?

O caracteristică avantajoasă a jocului de cazino este Super Stacks, prin care se pot obține câștiguri imense datorită stivelor mari de simboluri ce apar la fiecare învârtire. Înainte de fiecare învârtire, un simbol ales aleatoriu va umple stivele fiecărei role. Simbolul Scatter Bonus poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4.

O altă caracteristică a acestui joc de pacanele cu bani este cea de Captură în plasă, care oferă jucătorului șansa de a captura cât mai multe simboluri Bonus cu învârtiri gratuite pentru a obține câștiguri și mai mari! Valoarea câștigurilor diferă în funcție de simbolul capturat: Bărbat sau Femeie.

Bonusul cu 7 Free Spins este declanșat atunci când se obțin 9 simboluri Scatter Bonus pe rolele 2, 3 și 4. În timpul învârtirilor gratuite, Bonusul poate fi redeclanșat.

Se plătesc doar câștigurile de linie cele mai mari. Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role consecutive și pe liniile jucate.

Încearcă și tu acest joc atractiv de pacanele online!

 

Ia-ți Rotirile Gratuite