​ ​
Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Horses

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
pacanele ca la aparate Horses
Horses

Apasă START pentru a începe
Horses

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

50 Horses este un joc de pacanele ca la aparate care ne duce în lumea pariurilor la curse de cai. Interfața jocului are pe fundal iarba verde specifică hipodroamelor, iar simbolurile includ cai de toate rasele și culorile și o pereche de jochei.

Acest joc de pacanele ca la aparate, deși nu foarte complex, reușește să fie foarte interactiv. Fiecare câștig format cu ajutorul simbolului unui cal este marcat astfel printr-o animație care include și un efect sonor atractiv.

Joc de pacanele ca la aparate cu număr extins de linii de plată

50 Horses, după cum îi spune și numele, are 50 de linii de plată. Acestea sunt așezate pe cele 5 role și rânduri. Pentru a înregistra un câștig e nevoie să avem cel puțin 3 simboluri de același tip pe o linie de plată. Trebuie să știm că aceste linii de plată sunt fixe și nu putem juca pe mai puține. Pariul minim este de 50 de credite.

Jocul de pacanele ca la aparate are și un simbol wild, reprezentat de o potcoavă. Simbolul wild este de tip stacked, așa că poate acoperi o rolă întreagă atunci când apare. Simbolul le poate înlocui pe toate celelalte, cu excepția celor scatter. În plus, 5 simboluri wild pe o linie aduc payout-ul cel mare de 20000 de credite (în cazul în care folosim funcția max bet).

În ordine descrescătoare, următoarele simboluri ca valoare pe pariul maxim sunt jocheii cu 10000 de credite pentru 5 simboluri, caii negri și gri cu 5000 de credite pentru 5 simboluri și caii maro cu 3000 de credite. Simbolurile de cărți de joc au valorea cea mai mică, ajungând la 2000 de credite.

Simbolul scatter este reprezentat de hipodrom. Acesta apare pe rolele 2, 3 și 4 și declanșează runda bonus cu rotiri gratuite. 3 simboluri scatter aduc așadar 5 rotiri gratuite. Acestea pot fi extinse cu încă 5 în cazul în care mai nimerim simboluri scatter în timpul lor.

4 jackpoturi diferite

Partea cea mai atractivă la acest joc de pacanele ca la aparate este că putem câștiga aleatoriu unul din cele 4 jackpoturi. Acestea corespund unui simbol de carte de joc (romb, inimă, spadă, treflă). Pentru a afla ce jackpot câștigăm, trebuie să alegem  3 cărți de același tip din cele care apar pe ecran. Simbolul celor 3 cărți arată și jackpotul nostru. Cel mai mare jackpot este cel care corespunde spadei.

Ne place mult jocul de pacanele ca la aparate 50 Horses și suntem siguri că o să îți placă și ție.

Mult noroc!

Ia-ți Rotirile Gratuite