IGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Apollo-Rising

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Apollo Rising

Producator

IGT

Rating

Prinde și tu unul din câștigurile astronomice din jocul de pacanele ca la aparate Apollo Rising! Acest joc creat de cei de la IGT este extrem de distractiv și ne prezintă o serie de personaje foarte simpatice. În plus, cele 100 de linii de plată aduc șanse foarte atractive de câștig, așa că avem toate motivele să îl încercăm.

Câștiguri la înălțime

Apollo Rising este un joc de pacanele ca la aparate cu 5 role și 8 rânduri, în care simbolurile se învârtesc în sus, contrar direcției standard. Vei observa acest lucru încă de la prima rotire și ți se va părea puțin ciudat. Te vei obișnui însă repede.

În acest joc există șansa de câștiga de 14480 valoarea pariului plasat! Acest lucru este posibil datorită simbolurilor wild extensibile și rotirilor gratuite. Simbolurile wild sunt reprezentate de rachete care apar pe rolele 2, 3 și 4 și se extind pentru a forma câștiguri colosale.

Dacă vrei să încerci jocul pe bani reali, profită aici de un super bonus la pacanele ca la aparate înainte! Bonusul îți dublează sau chiar triplează depunerea și te poți juca mai mult cu bani mai puțini de la tine.

Poveste captivantă

Acțiunea din Apollo Rising se petrece în spațiu, iar personajele principale sunt niște extratereștri foarte simpatici. Găsim de asemenea și o maimuțică și un cățeluș intergalactic. Faptul că rolele se învârtesc în sus accentuează cu atât mai mult ideea de zbor a personajelor pe role.

Grafica jocului este foarte colorată, ceea ce face ca acțiunea să pară mai interactivă.

Maimuța și câinele de care menționam și mai sus sunt simboluri stacked wild și pot acoperi 2 poziții, în timp ce extratereștrii pot acoperi 3. Cele 100 de linii de plată ajută foarte mult la formarea de câștiguri colosale.

Racheta este un simbol wild care poate apărea în orice moment și acoperi cu totul rolele 2, 3 și 4.

În timpul jocului se oferă de asemenea foarte multe rotiri gratuite de tip re-spin.

Apollo Rising este așadar un joc de pacanele foarte interactiv și foarte profitabil. Jocul arată foarte bine și are animații distractive. Personajele jocului sunt simpatice și ne ajută să prindem câștiguri de top. Acest lucru este favorat de prezența celor 100 de linii de plată și a simbolurilor wild extensibile care acoperă role întregi.

Alte sloturi


More Dice & Roll
Bollywood Story
5 Dazzling Hot
Spinning Stars
Siberian Storm
Super flip