EGT producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
100-Cats

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

100 Cats

Producator

EGT

Rating

100 cats e un joc ideal pentru cei care iubesc pisicile și jocurile de pacanele ca la aparate. Cei de la EGT au creat un joc dedicat felinelor răsfățate, care va fi cu siguranță pe placul celor care au astfel de companioni. Cu 100 de linii de plată și numeroase surprize, jocul aduce și multe șanse de câștig.

Invitație în lumea pisicilor

100 cats este un joc de pacanele ca la aparate în care chiar găsim foarte multe pisici. Le putem întâlni pe Pearl – pisica albă mofturoasă, Minstrel – pisica neagru cu alb, Fluffy – pisica pufoasă, Blue Eyes – pisica siameză, Prince – pisica persană și Toby – pisica pestriță pe care o știm cu toții. Cu alte cuvinte, întreg jocul este dominat de pisici.

Simbolurile mai includ și o femeie iubitoare de pisici, aceasta având și rolul de simbol wild.

Simboluri valoroase

Toate simbolurile din 100 cats au valori mai mari decât ne-am fi așteptat, iar câștigurile se obțin pentru combinații de 3-5 simboluri.

Pisica pestriță și cea persană au valoarea de 1000 de monede, în timp ce Fluffy valorează 1750 de monede, iar siameza 2000. Putem câștiga de asemenea până la 3000 de monede atunci când prindem 5 simboluri pentru pisica albă sau cea negru cu alb. Simbolul wild are valoarea de 5000 de monede.

Acest joc de pacanele ca la aparate are și un simbol scatter, reprezentat de logo-ul Cats Family. 3 simboluri de acest tip pe rolele 2, 3 și 4 aduc o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite. Dacă în timpul acestor rotiri gratuite mai apar și alte simboluri scatter, se obțin rotiri suplimentare.

4 jackpoturi progresive

100 cats este un joc de pacanele ca la aparate plin de surprize, în care fiecare rotire poate aduce un jackpot în mod aleatoriu. Există 4 tipuri de jackpot, corespunzând simbolurilor clasice de cărți de joc. Atunci când se activează runda de jackpot apar pe ecran o serie de cărți din care trebuie să alegem 3 de același tip. Simbolul celor 3 cărți alese (romb, treflă, spadă, inimă) arată și tipul de jackpot pe care l-am câștigat.

Nu în ultimul rând, câștigurile pot fi multiplicate și prin intermediul funcției gable. Orice câștig poate fi dublat dacă activăm funcția gamble și ghicim dacă o carte e roșie sau neagră. Dacă nu ghicim însă, pierdem tot ce am acumulat.

Așadar, 100 cats este un joc de pacanele ca la aparate foarte atractiv, în care pisicile ne poartă noroc.

Alte sloturi


Dead or alive
Berryburst MAX
Rambo
Bumper Crop
Call of the Colosseum
Lucky Angler