NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
mirror mirror slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mirror Mirror

Producator

NetEnt

Rating

Retrăieşte-ţi din nou copilăria alături de unul dintre cele mai frumoase jocuri produse de compania de soft NetEnt. Făcând parte din trilogia jocurilor fairytale legends, Mirror Mirror gratis te va face să iei parte la acțiune și să fii și tu un personaj din basmul Albă ca Zăpada.

Plin de caracteristici speciale, este unul dintre cele mai bune jocuri NetEnt gratis pe care trebuie să le încerci! La fel ca în jocul Hansel & Gretel, și aici trebuie să te aștepți la simboluri speciale, caracteristici bonus și multe avantaje care te vor lăsa mască. Dacă vei fi destul de norocos, atunci fii sigur că oglinda magică a acestui joc te va premia și îți va oferi șansa de a pleca acasă cu un câștig destul de bun. Nu uita totuși, că în orice slot ai nevoie mai mult de o zi norocoasă decât de o strategie! Hai să aflăm ce face slotul video atât de interesant!

Simboluri vrăjite, caracteristici speciale și personaje uimitoare

Nu este un secret faptul că orice basm are la bază o legendă sau o întâmplare reală. În acest slot vei putea găsi o poveste veche, tristă, palpitantă și extrem de interesantă. Totuși, când vine vorba de caracteristici și simboluri speciale, Mirror Mirror gratis va oferi jucătorilor bucurie!

Cea mai bună opțiune pe care o vei putea găsi este cea Re-Spin, activată de oglinda magică. Pentru a profita de ea, trebuie să fii destul de norocos încât să prinzi oglinda pe rola cu numărul 3. Oglinda poate să ți-o arate pe regină sau pe prințesă. Indiferent de asta, regina / prințesa vor rămâne pe aceeași rolă și se va activa funcția de rotiri gratis.

Caracteristicile random sunt un adevărat deliciu. Prima, așa cum spune tabela de plăți este Fairy Magic Spin. Aici, o zână va pune în mod aleator pe liniile jocului simbolul cu logoul Fairytale Legends. A doua caracteristică este Fairy Surprise și poate să fie activată când ești în jocul normal și nu ai câștigat nimic pe acea rotire. Aceasta va schimba simbolurile și le va face identice pentru a forma combinații câștigătoare. Apoi ne va mai rămâne doar: Fairy Mirror Feature care poate să declanșeze un Re-Spin.

Nu trebuie să uităm nici de cufărul auriu care declanșează un joculeț bonus. Acesta poate să aducă câștiguri destul de interesante. Ți se vor pune pe ecran trei cufere din care trebuie să alegi unul. Dacă îți va pica Mining Bonus, atunci vei fi redirecționat către un mini-joc în care trebuie să alegi unul dintre cele 9 cristale. În funcție de norocul pe care îl vei avea poți să primești între 50 sau 500 de monezi care vor fi multiplicate cu miza pe care ai folosit-o. Poți pune mâna pe free spins și poți să primești 10 runde gratuite / mai poți găsi o altă comoară care va multiplica bet-ul de 15x.

Apoi, când vine vorba de simboluri acest joc este destul de unicat. Te vei putea întâlni cu cele două personaje iconice, obiecte prețioase sau cu simboluri clasice. Ele vor putea să te plătească de la 3 până la 150 de credite.

Verdict

Acest joc te va duce înapoi în trecut, cu una dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei. Te invit să încerci și tu Mirror Mirror gratis și să te bucuri de funcțiile sale speciale!

Alte sloturi


Doctor Love
Book of Magic
Troll Hunters
Bubble Craze
50 Horses
Koi Princess