NetEnt producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran mirror mirror gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mirror Mirror

Producator

NetEnt

Rating

4/5 - 2 voturi

Retrăiește bucuria copilăriei cu jocul Mirror Mirror gratis, unde tema principală se învârte în jurul poveștilor fantastice. Mai exact, te introduce în mijlocul basmului Albă ca Zăpada. Vei vedea oglinzi, o regină rea, o prințesă și numeroase surprize ale zânei, care te pot ajuta să câștigi fise sau bani reali, dacă ești curajos.

Ca orice joc NetEnt acesta îmbie prin designul atractiv și opțiunile bonus. În cazul în care norocul este de partea ta, ai șansa să „pleci” acasă cu o sumedenie de fise după numai o învârtire. Așa cum se întâmplă și în jocul de păcănele Hansel și Gretel gratis.

Mirror Mirror gratis, un joc de păcănele generos

De Mirror Mirror gratis putem spune multe, dar cel mai important lucru este că ai la dispoziție 243 de moduri de a câștiga. Asta pentru că folosește un sistem special pe care NetEnt, producătorul jocului, l-a popularizat. Dezvoltatorul e cunoscut pentru varietatea tipurilor de joc puse la dispoziția jucătorilor și pentru opțiunile unice și un design deosebit.

Jocul de păcănele online Mirror Mirror se folosește de clasica poveste a Albei ca Zăpada. Ea se află, alături de regină, printre simbolurile care pot apărea pe role. Grafica este un punct forte al titlului, fundalul fiind o pădure mistică pe care se văd acele simboluri desenate frumos.

Că tot vorbim de role, structura jocului Mirror Mirror slot este formată din cinci role cu trei rânduri fiecare. Există 243 de moduri de a câștiga deoarece trebuie doar să apară minimum trei simboluri de același fel unul lângă altul, de la stânga la dreapta. Astfel, la Mirror Mirror online ai foarte multe șanse de câștig!

Miza minimă este de 10 fise, putându-se seta prin alegerea unuia din cele 10 niveluri. În Mirror Mirror slot și valoarea fisei se reglează, situându-se între 0,01 și 0,20 credite. La începutul jocului Mirror Mirror demo primești 5000 de credite, pe care le poți juca în voie.

Mirror Mirror slot: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Mirror Mirror gratis are o serie de simboluri frumoase, care fac întreaga experiență de joc mai plăcută. Există, ca în fiecare joc de păcănele, simboluri mai profitabile și variante mai puțin generoase la câștiguri. Pentru a-ți înmulți fisele trebuie să apară cel puțin trei simboluri la fel pe role adiacente, de la stânga la dreapta. Iată ce poți întâlni în Mirror Mirror NetEnt:

  • Literele și cifrele – între 3 și 25 fise
  • Lanterna și diamantul – 10, 20 sau 50 de fise
  • Regina și Albă ca Zăpada – 15, 30 sau 70 de fise
  • Logo-ul jocului – 5, 30, 60 sau 150 fise.

O curiozitate a jocului de păcănele online Mirror Mirror este că nu avem simbol Scatter.

Mirror Mirror online: funcțiile jocului

Ca în majoritatea jocurilor de acest tip, în Mirror Mirror gratis vei vâna anumite opțiuni speciale, care îți multiplică generos miza. E productiv să fii cu ochii în patru după următoarele simboluri în Mirror Mirror slot:

  • Fairy Mirror/Oglinda – Când apare pe al treilea rând, semnifică un re-spin. În oglindă apare prințesa sau regina, care rămâne pe rolă când se activează rotirea gratis.
  • Fairy Magic Spin – un grup de 5 – 7 simboluri cu valoare medie apar peste role în decursul unei rotiri.
  • Fairy Magic Surprise – Se activează aleatoriu în timpul unei runde necâștigătoare de Mirror Mirror gratis.
  • Coin Win – Câștig în fise (de 15 ori miza).
  • Free Spins – 10 rotiri gratuite acordate în Mirror Mirror slot.
  • Bonus de minat – Jucătorul poate sparge cristale cu un târnăcop, pentru câștiguri în fise.

Mirror Mirror gratis: cum joci chiar acum?

Pentru a juca Mirror Mirror gratis nu ai prea multe de făcut. Din categoria Nivel alegi miza pe care o joci (între 1 și 10). Selectezi valoarea fisei, după care apeși butonul rotund din mijloc pentru a porni runda.

Îți mai este pus la dispoziție butonul Miză max pentru a seta direct cele mai mari mize în Mirror Mirror gratis. Pentru cele mai rapide ture, activezi butonul de Joc Automat cu numărul de rotiri dorite și cu alte setări specifice.

Concluzii

Acum că știi mai multe despre Mirror Mirror gratis, considerăm că ești pregătit să îl încerci și tu. Cu sute de oportunități de câștig, bonusuri și caracteristici speciale, povestea magică te poate surprinde. Joci pe fise sau bani reali oricând dorești. Multe alte păcănele noi demo precum acesta te așteaptă pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Curse of the Werewolf
4/5 - 6 voturi
Big Blox
4.5/5 - 4 voturi
Berryburst MAX
4.5/5 - 4 voturi
Jewel Box
4.5/5 - 4 voturi
Boost it
4.1/5 - 8 voturi
Choco Reels
4.6/5 - 5 voturi