NetEnt producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
magic portals slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Magic Portals

Producator

NetEnt

Rating

NetEnt este un producător care lansează constant păcănele online cu speciale, iar Magic Portals este unul dintre cele mai recente. Jocul este acum disponibil gratis pe site, așa că îți prezentăm un ghid de joc

Grafică de top și elemente speciale

Magic Portals este un joc de păcănele online cu 5 role și 25 de linii de plată fixe. Tema jocului este lumea magică, iar pe rolele de joc vei găsi portaluri care duc câștigurile la un alt nivel.

Simbolurile includ fel de fel de sfere colorate (albastre, verzi, roșii), un lup, o bufniță, un dragon, o vrăjitoare cu părul albastru, una cu părul roșu și un vrăjitor cu barba verde. Simbolul wild este marcat ca atare. Acesta poate înlocui alte simboluri pentru a te ajuta să formezi mai multe câștiguri. Simbolul scatter este marcat cu textul “Free Spins” și aduce runda bonus cu rotiri gratuite.

Runda se activează atunci când prinzi 2 simboluri Free Spins în portalurile care apar pe ecran. Atunci când se întâmplă acest lucru primești 10 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri apar mai multe portaluri, așa că ai și mai multe câștiguri.

Magic Portals Gratis – portaluri norocoase

Funcția cea mai atractivă din Magic Portals gratis este reprezentată de aceste portaluri care transformă simboluri obișnuite în simboluri wild (jokeri). Apariția unui portal este mereu un motiv de sărbătoare, pentru că e sigur că vei prinde un câștig. Simbolurile wild, runda bonus cu rotiri gratuite și portalurile fac din acest joc de păcănele unul cu totul special.

Întrucât liniile de plată sunt fixe, vei juca mereu cu toate active. Pentru a da startul jocului va trebui doar să alegi valoarea creditelor pe care vrei să le pariezi. Pariul minim este de 0.01 x 25 de linii de plată, în timp ce pariul maxim este de 10 x 25 de linii de plată.

Concluzii

Magic Portals este un joc foarte atractiv, pe care nu trebuie să îl ratezi.

Jocul este disponibil la Netbet în varianta pe miză reală și poate fi jucat folosind bonusul nostru exclusiv de 50 de rotiri gratuite fără depunere. Profită și tu de bonus și câștigă bani reali gratis la acest joc de păcănele online.

Alte sloturi


Witchcraft Academy
The king
Fruit Case
Bikini Party
Asian Diamonds
Dolphins Pearl