​ ​
Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Magic Crystals

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
magic crystals jocuri pacanele ca la aparate
Magic-Crystals

Apasă START pentru a începe
Magic Crystals

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Magic Crystals face parte din categoria de jocuri pacanele ca la aparate ce oferă jucătorilor diverse modalități de plată datorită celor 243 de linii de plată pe care pot miza. Este un slot clasic cu 5 role, grafica fiind inspirată de o peșteră întunecoasă în care se regăsesc multe pietre prețioase cum ar fi diamante, smaralde sau amatiste. Simbolurile jocului sunt reprezentate de acetse cristale, la care se adaugă și simbolurile speciale Wild și Scatter. Simbolul Wild este celd e culoare albastră, iar Scatter-ul de culoare galbenă, ambele numele inscripționat.

După cum, probabil, deja v-ați obișnuit, simbolul Wild poate să înlocuiască orice alt simbol din joc, cu excepția Scatter-ului. Important este faptul că simbolul Scatter oferă plata indiferent de direcție, pe când, celelalte simboluri, plătesc doar de la stânga la dreapta.

Dacă vrei să încerci jocuri pacanele ca la aparate, atunci Magic Crystals este alegerea potrivită, fie că ești jucător experimentat, fie că ești începător, iar acest lucru se datorează modului simplu de pariere. Înainte de a începe jocul, trebuie doar să selectezi din meniu liniile de plată pe care vei juca și valoarea monezilor. Apoi, poți începe căutarea cristalelor apâsând pe butonul „Play”. Poți selecta butonul „Autoplay” din meniu care va roti rolele de mai multe ori consecutiv, numărul de rotiri fiind ales de tine.

Funcții speciale la jocuri pacanele ca la aparate

Funcția Free Spins este foarte cunoscută la pacanele, iar Magic Crystals aduce jucătorilor posibilitatea măririi câștigurilor prin intermediul acestei funcții speciale. Pentru a o activa, trebuie să reunești oriunde pe role 3 sau mai multe simboluri Scatter și vei primi automat un număr de rotiri gratuite în funcție de câte simboluri Scatter ai reunit. Astfel, pentru 3 simboluri primești 15 rotiri gratuite, pentru 4 simboluri ai parte de 20 rotiri gratuite, iar pentru 5 simboluri primești chiar 25 rotiri gratuite. Funcția este activată de fiecare dată când se îndeplinește această condiție, deci te poși bucura de multe rotiri gratuite la acest joc.

Un alt element care îți mărește câștigurile la pacanele și pe care îl găsești la Magic Crystals este reprezentat de multiplicatori. Runda de rotiri gratuite îți aduce un multiplicator 3x, iar jocul prezintă și simboluri Wild cu multiplicator 2x care pot apărea în jocul de bază, dar și când este activată funcția Free Spins.

Joacă și tu gratis pacanele și transformă câștigurile în bani reali!

Ia-ți Rotirile Gratuite