Microgaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Football-Star

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Football Star

Producator

Microgaming

Rating

Cu 243 de modalităţi de câştig, Football Star este perfect pentru fanii fotbalului care vor să dea gol în poarta distracţiei cu role coborâtoare. Jocul din seria jocuri pacanele online este luminos, colorat şi plin de animaţii care aprind ecranul. Cu simboluri care strălucesc la fiecare câştig şi dispar spre a fi înlocuite cu altele care cad de sus, seamănă cu Gonzo’s Quest Touch sau cu IGT’s Pixies of the Forest. Cu excepţia faptului că lipsesc multiplicatoarele din jocul de bază şi e mai greu să faci câştiguri mari, plus felul în care cad de sus rolele, deci, de fapt nu seamănă atât de mult cu celelalte jocuri menţionate de mai sus.

Football Star gratis: fără multiplicatoare, dar acele simboluri wild merită!

La acest joc din seria jocuri pacanele online, e posibil să duci dorul multiplicatoarelor pe role. Ar fi creat mai mult suspans gândul că un câştig mai mare ar putea să cadă de sus mai uşor. Oricum, simbolurile wild de pe cele cinci role se revanşează pentru lipsa multiplicatoarelor într-o oarecare măsură , ele ajutând la crearea mai multor şanse de câştig. În ciuda acestui fapt, e bine să ştii să-ţi drămuieşti bine contul bancar atunci când joci acest joc din seria de jocuri pacanele online. Nu de alta, dar câştigurile nu acoperă întotdeauna pariurile pe fiecare rotire. Ele se întâmplă poate un pic mai lent decât la alte jocuri pacanele online pentru a-ţi oferi momente de acţiune cât timp aştepţi să câştigi rotiri gratuite. Ca multe alte jocuri pacanele online, Football Star este format din 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de plată şi acoperă una dintre cele mai iubite teme pentru sexul masculin: jocul de fotbal. Slotul Football Star oferă rotiri gratuite în care jucătorii își pot mări câștigurile și profita de alte recompense bonus.

Football Star are 40 de simboluri Wild. Acestea pot înlocui toate celelalte simboluri cu excepția simbolurilor Scatter, Football. Funcția Striking Wild se regăsește pe rolele 2, 3 și 4, și se poate transforma aleatoriu într-un simbol Wild pentru un câștig garantat.

Păcănele Football Star: mai multe simboluri Scatter

Trei sau mai multe simboluri Scatter declanșează până la 15, 20 sau 25 Free Spins. Opțiunea Rolling Reels este o funcție ce multiplică eventualele câștiguri de până la 10x.

Credeai că poţi să iei până la 25 de rotiri gratuite dacă atingi cinci scatters? Ştii cât de des se întâmplă asta? Ei bine, află că vei lua 15 rotiri gratuite 99,9% din timp. Ce e minunat în acest joc din seria de jocuri pacanele online, este faptul că rolele coboară de sus cu un bonus în rotiri gratuite şi un multiplicator. Deci 15 rotiri gratis se pot transforma rapid în 20 şi chiar până la 25 cu un dram de noroc.

Cel mai tare bonus din acest joc din seria jocuri pacanele online constă în obţinerea unor multiplicatoare de până la 10x.

Concluzii

Ca în multe alte jocuri pacanele online, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată; se plătesc câștigurile cele mai mari.

Jocul Football Star îţi oferă câştiguri şi adrenalină cât un joc de fotbal obişnuit – asta dacă iubeşti jocurile pacanele online la fel de mult pe cât îţi iubeşti echipa favorită de fotbal.

Alte sloturi


Barbar Black Sheep
Moon Princess
Secrets of Atlantis
Book of Ra Deluxe
Dazzle me
Alice Adventure