Microgaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Dragon-Dance

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dragon Dance

Producator

Microgaming

Rating

Prinde-te în dansul dragonului! Acest joc din seria jocuri pacanele online te cheamă să îţi alegi singur destinul. Tu, în schimb, poţi să fii realist şi să alegi doar rola potrivită căreia să-i dai Spin. Joacă acum Dragon Dance gratis pe Joc Păcănele!

Dragon Dance gratis, un joc de păcănele cu tematică orientală

Trebuie să recunoaştem că, în ceea ce priveşte tema acestui joc, avem de-a face cu un slot asiatic clasic de jocuri pacanele online. De la prima privire asupra ecranului de joc vei fi aruncat într-o atmosfera orientală cu dragoni, scattere roşii, violet, aurii şi simboluri chinezeşti. Printre toate astea, muzicienii  se învârt pe role ca nebunii, în timp ce pocnitorile indică sau nu câştiguri.

La Dragon Dance, după fiecare rotire poţi alege să dai un re-spin uneia dintre cele cinci role. Un pic diferit faţă de alte jocuri pacanele online pe care le-ai mai jucat până acum. Ce-i drept, pe lângă tema specială, slotul seamănă destul de mult cu Bikini Party.

Pe rând, fiecare rotire costă diferit, în funcţie de cât de aproape eşti de un câştig. Dar e destul de amuzant să îţi încerci norocul să faci 4 sau 5 de acelaşi fel rotind o singură rolă, nu cinci. La fel ca multe alte jocuri pacanele online, Dragon Dance este format din 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de plată. Simbolul Wild, Dragon Dance, apare pe rolele 2 și 4, înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter, și nu formează o combinație câștigătoare proprie.

Simbolul Scatter, Firecracker, completează o combinație câștigătoare Scatter atunci când 2 sau mai multe simboluri Scatter apar pe role. Ca în alte jocuri pacanele online, trei sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role declanșează runda bonus de rotiri gratuite. Jucătorul câștigă 15 Free Spins. Toate câștigurile sunt triplate în runda de rotiri gratuite.

Câteva sfaturi privind jocul de păcănele Dragon Dance 

Nu încerca să dai un re-spin pe 2 scatters. E scump şi probabilităţile să pice şi al 3-lea scatter sunt mai mici. În plus, rotirile gratuite vin la aproximativ 100 de rotiri. Văzând acest joc din seria jocuri pacanele online având 243 de posibilităţi de câştig, nu e greu să-ţi dai seama ca poţi face mai uşor o combinaţie de 4 sau 5 simboluri de acelaşi fel – pentru că ele trebuie să fie adiacente. Cu simboluri care plătesc mai puţin (de la As la 9) merită să dai un singur re-spin, deoarece câştigurile nu sunt chiar atât de mari. Funcția de Respin oferă posibilitatea rotirii unei singure role, în timp ce restul rolelor sunt înghețate. Funcția nu este activă în timpul rundei bonus.

Nu există nicio îndoială că noi am avut cele mai mari câştiguri la Dragon Dance în timpul unei runde gratuite. Asta pentru că, în timp ce nu poţi da un re-spin, poţi obţine o multiplicare de 3x pe toate câştiurile, asta însemnând câştiguri mari la cinci simboluri de acelaşi fel.

Concluzii

Ca în multe jocuri pacanele online, toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată; se plătesc câștigurile cele mai mari. Acum, că te-ai familiarizat cu regulile jocului din seria jocuri pacanele online, hai să dai un spin! Joacă GRATIS sau cu bani chiar acum un Dragon Dance!

Alte sloturi


Twin Spin
Sizzling Hot Extreme
Razortooth
Jackaroo Jack
The Legend of the Golden Monkey
Secondstrike