Microgaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Break-Away

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Break Away

Producator

Microgaming

Rating

Hai pe gheaţă să vezi cele 5 role învârtindu-se în câştiguri explozive!

Fani ai hockey-ului pe gheaţă, uniţi-vă! În sfârşit aveţi un joc din seria jocuri pacanele online cu toată energia, acţiunea şi sunetul vibrant al unui meci de hockey adevărat. Break Away vă aduce suspansul de pe stadion, în faţa voastră – pe monitoare!

Break Away vine cu 243 de modalităţi de câştig la fel ca alte jocuri pacanele online precum: Cricket Star sau Football Star, oferite de acelaşi provider.

De fapt, nu sunt doar similare, sunt exact la fel. Toate aceste jocuri pacanele online au în spate aceeaşi matematică, dar teme diferite de joc.

Break Away este format din 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de plată. Simbolul Wild, Break Away, înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolului Scatter, Puck, și apare pe rolele 3, 4 și 5. Simbolul Wild creează un simbol Wild Symbol Stack.

Sunt multe aspecte de care te poţi bucura în Break Away. În jocul de bază vei găsi role cascading – asta însemnând că la fiecare câştig, simbolurile se sparg într-o explozie de gheaţă şi mai multe simboluri vor cădea de sus, oferindu-ţi o rotire gratis fără niciun cost. Trei sau mai multe simboluri Scatter apărute oriunde pe role creează o combinație câștigătoare. Câștigurile Scatter și Wild se adaugă câștigurilor din jocul de cazino de bază. Trei sau mai multe simboluri Scatter aflate aleatoriu pe role declanșează 25 de rotiri gratuite.

Mulţi dintre jucătorii de jocuri pacanele online preferă alte sloturi de la Microgaming Games care le permit să câştige mai mult – în orice punct al jocului. Adevărul este că, la Break Away, de cele mai multe ori câştigurile mari se ascund în rotirile gratuite.

Cu acest joc din seria jocuri pacanele online, câştigurile mari sunt de fapt aceste rotiri gratis. Deci, speranţa în câştiguri mari rămâne valabilă, la fel cum echipa ta preferată de hockey speră mereu că va ajunge în Cupa Stanley. În schimb, te poţi frustra în timp ce cascada câştigurilor nu sare de multiplicarea de 3x.

Totuşi, există şanse bune de câştig. Noi am luat de 70 de ori pariul iniţial la acest joc din seria jocuri pacanele online, iar cu acele free spin-uri poţi să obţii de 2000 de ori pariul iniţial.

Câştigurile vin furios şi iute pentru că sunt multe simboluri wild pe rolele 3, 4 şi 5 care îţi permit să faci câştiguri cât să menţii balanţa pe plus. Asta dacă ştii să te opreşti când trebuie, ca la oricare alt joc din seria jocuri pacanele online, bineînţeles.

Funcția Rolling Reels este activă în timpul rotirilor gratuite. În cadrul Free Spins, jucătorul primește un multiplicator pentru fiecare rolă învârtită. Astfel, câștigurile vor fi multiplicate!

Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată; se plătesc câștigurile cele mai mari.

În concluzie, Break Away e tare pentru iubitorii de hockey şi jocuri pacanele online la un loc!

Alte sloturi


Emoji Planet
Barbar Black Sheep
Twin Spin
Danger High Voltage
Riches of ra
Boost Racers