NetEnt producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Jimi-Hendrix

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Jimi Hendrix

Producator

NetEnt

Rating

Jimi Hendrix face parte din seria de jocuri pacanele NetEnt Rocks, lansată în 2016 pentru a aduce un omagiu marelui chitarist. Din serie mai face parte și Guns N Roses. Jimi Hendrix este unul din acele jocuri pacanele cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Jocul aduce Re-Spins, simboluri Wild, transformări Wild în serie și o funcție Pick and Click, care declanșează Free Spins și câștiguri în fise. Simbolurile Wild înlocuiesc toate simbolurile cu excepția simbolurilor Scatter și plătesc cea mai mare combinație câștigătoare posibilă.

Jimi Hendrix gratis: informații despre joc

Există 2 funcții care pot fi activate în timpul jocului de bază: Purple Haze și Red Guitar Re-Spin. Funcția Purple Haze creează noi simboluri Wild, iar funcția Red Guitar Re-Spin oferă rotiri suplimentare.

Funcția Pick and Click se declanșează atunci când 3 simboluri Scatter apar pe rolele 3, 4 și 5. Aceasta oferă 4 premii diferite: un câștig în fise, Crosstown Traffic Free Spins, Purple Haze Free Spins și Little Wing Free Spins. Dacă vrei jocuri pacanele interactive, nu poți cere mai mult de atât!

Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Ca la majoritatea gamei de jocuri pacanele, se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari.

Simboluri Jimi Hendrix

Să vedem totuși mai în detaliu ce se întâmplă în acest joc! Cei de la NetEnt lansează mereu jocuri pacanele cu grafică exemplată, iar cel de față nu face excepție. Încă de la prima vedere, jocul se remarcă prin introducerea video foarte animate care ne transpune la un concert Jimi Hendrix. Jocul are un aspect de desen animat și păstrează multe elemente specifice anilor 70.

La nivelul simbolurilor vom găsi inimi, flori și alte elemente aflate în temă. Fiind un joc dedicat lui Jimi Hendrix, coloana sonoră include hituri precum Crosstown Traffic, Little Wing sau Purple Haze. Temele audio-video devin din ce în ce mai complexe la jocuri pacanele.

Pariul minim pentru o rotire este de 0.02, iar valoarea maximă este de 200. Jimi Hendrix face parte din tipul de jocuri pacanele cu o plajă mare de pariuri și permite tuturor jucătorilor să aibă o șansă la câștigul dorit.

Bonusuri și rotiri gratuite

Jimi Hendrix este unul din acele jocuri pacanele care aduce o serie întreagă de bonusuri. Unul dintre cele mai atractive elemente de joc este funcția Pick and Click. Atunci când apar 3 simboluri de înger Jimi Hendrix funcția este activată. Tot ce trebuie să faci în continuare este să apeși pe o boxă pentru a vedea ce premiu primești. Iată mai jos care sunt opțiunile.

În funcția Purple Haze, atunci când 3 simboluri Jimi Hendrix Purple Haze apar pe role, acestea aduc automat 3 simboluri wild așezate aleatoriu. Simbolurile îți aduc în același timp între 6 și 12 rotiri gratuite. Funcția Red Guitar Re-Spins se declanșează atunci când apar cel puțin 4 chitare roșii pe role. Funcția aduce rotiri gratuite în timpul cărora se înregistrează câștiguri speciale și alte rotiri suplimentare dacă apar din nou chitare roșii. În funcția Coin Win trebuie să alegi 3 monede pentru a prinde un câștig. Funcția aduce de asemenea și multiplicatori între 8x și 30x. În funcția Crosstown Traffic, dacă prinzi 3 simboluri Orange Haze primești 6 rotiri gratuite. În timpul acestora apar până la 2 simboluri wild la fiecare rotire. Nu în ultimul rând, în funcția Little Wing, 3 simboluri Blue Haze aduc între 6 și 12 rotiri gratuite și între 3 și 5 simboluri wild.

După cum poți vedea, Jimi Hendrix este unul dintre cele mai interactive și mai animate jocuri pacanele. Hai și tu în mijlocul acțiunii!

Alte sloturi


Lost Relics
EggOMatic
Pixies of the Forest
Easter Island
Jack Hammer
Gonzos Quest