Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Dragon Reels

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
jocuri pacanele gratis Dragon Reels
Dragon-Reels

Apasă START pentru a începe
Dragon Reels

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Dragon Reels este unul din acele jocuri pacanele gratis cu adevărat captivante, care reușesc să spună o poveste. Tema jocului este China Antica, iar acest lucru este exploatat foarte detaliat. Dacă îți place să joci jocuri pacanele gratis care includ elemente de istorie, acest joc este ideal pentru tine.

Dragon Reels  are o grafică foarte atractivă, care include simboluri cu efecte animate și culori vii.

Jocuri pacanele gratis interactive

Dragon Reels este cu siguranță un joc care atrage atenția și câștigă măcar prima șansă. Secretul său este că odată încercat, vom vrea să ne tot întoarcem să îl jucăm.

Dragon Reels est un joc cu 5 role (tamburi) și 3 rânduri. Simbolurile care se rotesc ne spun o poveste foarte captivantă: trebuie să salvăm o prințesă chineză din ghearele unui dragon. În timpul acestei aventuri avem șanse să câștigăm premii foarte mari.

Printre simboluri se numără artificii și lampadare, un dragon care prinde viată, priențesa, un cavaler și o serie de simboluri standard de cărți de joc (J, Q, A, K etc).

Simbolurile speciale în acest joc sunt reprezentate de un dragon roșu care scuipă flăcări și o stemă cu un dragon auriu. Dragonul roșu are rolul de simbol wild, în timp ce dragonul auriu are rolul de simbol scatter.

Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol cu excepția celui scatter pentru a ajuta la formarea de combinații câștigătoare. 3 simboluri scatter deschid o rundă bonus.

Simbolul wild este și cel mai valoros. 3 simboluri de acest tip au valoarea de 100, 4 simboluri valorează 1000, iar 5 valorează 5000. Simbolul scatter valorează 100, 1250 și respectiv 2500 pentru 5 simboluri.

Un aspect foarte atractiv la acest joc este că există posibilitatea de a alege o gamă foarte largă de niveluri pentru credite și monede. Pariurile sunt astfel foarte flexibile și oricine poate găsi varianta care se potrivește cel mai bine stilului de joc.

Dragon Reels este unul din acele jocuri pacanele gratis cu care ne mândrim. Ne bucurăm că îl putem juca atât gratuit, cât și în varianta pe bani. Dacă vrei să joci în a doua opțiune, am pregătit pentru tine cele mai bune cazinouri online.

Nu uita să descoperi toată gama noastră de jocuri pacanele gratis!

Mult noroc!

Ia-ți Rotirile Gratuite