EGT producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Amazon-s-Battle

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Amazon’s Battle

Producator

EGT

Rating

Amazons’ Battle este acum disponibil în gama noastră de jocuri pacanele gratis! Dacă ești pasionat de jocuri pacanele cu acțiune bogată, grafică detaliată și teme inspirate din mitologie și povești, atunci acest joc îți va plăcea cu siguranță. Jocul are o rată de profit pentru jucători de 96,17%.

Amazons’ Battle face parte din categoria de jocuri pacanele cu 5 role și 30 de linii de plată. Jocul este inspirat din legenda amazoanelor, femei cu puteri supranaturale care trăiau în comunități fără bărbați. Un personaj celebru inspirat din această legendă este și Wonder Woman. Jocul de față se concentrează însă asupra triburilor de amazoane ce trăiesc în junglă și se luptă cu oricine le amenință teritoriul.

Amazons’ Battle gratis: simboluri

Simbolurile principale de pe role sunt reprezentate de amazoane, care mai de care mai frumoase și mai pregătite de atac! Amazons’ Battle face parte din portofoliul de jocuri pacanele al celor de la EGT. Aceștia sunt renumiți pentru jocuri pacanele cu grafică specială.

Gama de simboluri include un număr totul de 15. Există simboluri standard, simboluri speciale, rotiri gratuite, o funcție gamble și un jackpot progresiv pe 4 niveluri. După fiecare rotire, în cazul în care prinzi un câștig, poți alege funcția gamble pentru a-l dubla. Va trebui să ghicești culoarea unei cărți pentru asta. Funcția Gamble se activează prin apăsarea butonului „Gamble” și selectarea „Roșu” sau „Negru”. Dacă selecția este corectă, atunci suma pariată este dublată. Dacă nu, suma se pierde și jocul se încheie.

Simbolul wild este reprezentat de un cal de luptă și are valoarea cea mai mare. Simbolul poate înlocui oricare altul pentru te a te ajuta să completezi linii de plată.

Simbolul scatter este reprezentat de o secure și poate apărea pe oricare dintre rolele 2,3 sau 4. Simbolul scatter declanșează rotiri gratuite în cadrul cărora ai toate șansele să îți aduci câștigurile la un alt nivel.

Jackpoturile pot fi câștigate în mod aleatoriu, după orice rotire. Pentru a prinde marele câștig trebuie să ghicești 3 cărți de același tip. Nimic mai simplu la jocuri pacanele!

7 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe rolele 2, 3 și 4 declanșează rotirile gratuite. Numărul de Free Spins depinde de numărul de simboluri Scatter, astfel: 7 simboluri Scatter declanșează 7 Free Spins, 8 simboluri Scatter declanșează 15 Free Spins și 9 simboluri Scatter declanșează 30 Free Spins. Funcția de rotiri gratuite nu se redeclanșează.

Păcănele gratis Amazons’ Battle: cum se joacă

Fiecare câștig e acompaniat de un sunet potrivit, care să te facă să te simți motivat și plin de energie. Întreaga interfață pare să te facă să aștepți cu nerăbdare următorul pas. Având atât de multe surprize în dotare, e de înțeles de ce jocul se află în preferințele atât de multor pasionați de jocuri pacanele.

La fel ca la orice jocuri pacanele, îți recomandăm ca înainte să joci să verifici tabela de plată. Vei găsi acolo toate informațiile legate de simboluri, câștiguri și condițiile de joc. În acest fel te vei putea asigura că joci cum trebuie și urmărești un scop realist de la joc.
Amazons’ Battle este un joc care oferă de toate: o grafică atractivă, o rată de profit ridicată pentru jucători, jackpot progresiv, funcție gamble și simboluri speciale. Amazons’ Battle este unul din acele jocuri pacanele potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență.

Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate, pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari.

Alte sloturi


Witches Charm
Crystal Clans
Temple of Nudges
Medusa
Grim Muerto
Swipe And Roll