Playtech producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Panther Moon

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player

Nume

Panther Moon

Producator

Playtech

Rating

Panther Moon este un joc pacanele simplu și clasic, cu 5 role și până la 15 linii de plată. Simbolurile cu valorile cele mai mari sunt în număr de 5. Întâlnim aici o bufniță, un câine sălbatic, două flori tropicale și un fluture. Simbolurile cu valoare mai mică sunt 10, J, Q, K și A. Crezi că meriți un premiu generos? Dă-i bataie, autorii acestui joc au pregătit un jackpot mare pentru tine.

Tema și grafica acestui joc pacanele

Panther Moon este un joc pacanele ce are ca temă jungla sălbatică. Jocul are un aspect unic, oferind jucătorului sentimental prezenței în jungle nocturnă datorită existenței culorilor negru și mov, o combinație extrem de placută care transormă un joc pacanele online într-un joc extrem de atractiv. Linia melodică de pe fundal, împreună cu grafica jocului și animațiile ajută la completarea temei. În plus, prezența creaturilor nopții precum pantera, bufnița sau lupul creează un efect inedit. Simbolurile includ flori și animale exotice, iar numerele și literele sunt argintii, având nuanțe de violet.

Jackpot-ul cel mare este de 10,000 coins și în plus, jocul oferă o rotire gratuită. Câștigul este unul stabilit, iar suma câștigata crește odată cu numărul de simboluri scatter rotite.

Noaptea este momentul perfect pentru a vâna premii și Simboluri

Odată cu apropierea apusului, îți cresc șansele de a întâlni gardianul comorii, simbolul wild, ce este reprezentat de o panteră. Acesta poate înlocui orice simbol în afară de cel scatter. De asemenea, simbolul de panteră dublează câștigul la formarea căruia contribuie. Simbolul scatter este reprezentat de o lună plină care se reflectă într-o apă. La alinierea de 3 sau mai multe simboluri de lună plină se declanșează 15 rotiri gratuite. În cazul în care oricare rotire gratuită determină un câștig, acesta se va tripla. Un număr infinit de rotiri gratuite poate fi câștigat în cazul în care 3 simboluri de lună plină se aliniază din nou.

Panther Moon – ce aduce acest joc pacanele în plus

Acest joc pacanele are, de asemenea, o caracteristică ce poate fi pornită apăsând pe butonul „Gamble” după orice combinație câștigătoare. Îți vor fi prezentate 4 cărți cu fața în jos alături de cartea dealer-ului având fața în sus, fiind vizibilă valoarea. Scopul este să alegi una dintre cărțile cu fața în jos și dacă valoarea de pe cartea aleasă este mai mare decât cea de pe cartea dealer-ului, câștigul va fi dublat.

Jocul de pacanele online Panther Moon este un joc pacanele foarte captivant, care atrage atât jucători începători, cât și jucători cu experiență deopotrivă. Efectele audio-video sunt extrem de interesante, iar rata de profit pentru jucători de 95.17% face acest joc pacanele online cu atât mai atractiv.

În cazul în care preferi simplicitatea și ești atras de jocurile de pacanele online cu un aspect foarte plăcut, Panther Moon este jocul perfect pentru tine!

În cazul în care ai ajuns aici în căutarea de jocuri clasice și simple, nu uita să încerci și jocurile de pacanele online Book of RaSizzling sau Fruit Cocktail ! Încearcă de fiecare dată un joc nou în pagina Joacă și bucură-te de pacanele gratis.

Alte sloturi


Archangels: Salvation
Always Hot Deluxe
Reel Steal
Secret of the Stones
Jungle Books
100 Cats