ÔÇő
Novomatic producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Heart-of-Gold

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
F─éR─é BANI

A╚Ötepta╚Ťi 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOAC─é GRATIS" pentru ├«nc─ârcarea jocului (timpul poate varia in func╚Ťie de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player

Nume

Heart of Gold

Producator

Novomatic

Rating

Dac─â vrei un joc pacanele clasic, atunci Novomatic este un produc─âtor pe care trebuie s─â ├«l urm─âre╚Öti cu siguran╚Ť─â. Acesta a lansat multe jocuri de top, printre care se num─âr─â Lucky Lady Charm, Book of Ra sau Sizzling Hot. Jocul pe care ├«l prezent─âm azi se nume╚Öte Heart of Gold ╚Öi este unul din cele mai captivate ╚Öi mai profitabile.

Joc pacanele cu șanse mari de câștig

Heart of Gold este un joc pacanele care are inim─â de aur, at├ót la propriu, c├ót ╚Öi la figurat. Jocul ofer─â c├ó╚Ötiguri foarte atractive juc─âtorilor, iar printre simbolurile sale se num─âr─â bine├«n╚Ťeles inimile de aur, dar ╚Öi simboluri de c─âr╚Ťi de joc, ceasuri, gramofoane sau p─âl─ârii elegante. Simbolul scatter este reprezentat de o masc─â misterioas─â, ├«n timp ce inimile joac─â rol de simboluri wild ╚Öi pot ├«nlocui orice alte simboluri.

C├ó╚Ötigul cel mai mare se ob╚Ťine atunci c├ónd se aliniaz─â 5 inimi de aur pe role.

Simbolurile scatter pot declan╚Öa ╚Öi rotiri gratuite. 3 simboluri scatter aduc 8 rotiri gratuite, ├«n timp ce 4 aduc 15, iar 5 aduc 20. Jocul are astfel tot felul de elemente atractive. Informa╚Ťiile complete despre combina╚Ťiile c├ó╚Ötig─âtoare ╚Öi valoarea simbolurilor se g─âsesc ├«n tabela de plat─â. Recomand─âm citirea tabelei de plat─â ├«nainte de ├«nceperea oric─ârui joc.

Elemente atractive de joc

Heart of Gold este un joc pacanele clasic p├ón─â la cap─ât, a╚Öa c─â include ╚Öi o func╚Ťie gamble. Exist─â astfel posibilitatea de a acumula c├ó╚Ötigurile sau de a le paria pentru a le dubla. Func╚Ťia e simpl─â: urmeaz─â s─â apar─â o carte pe ecran ╚Öi trebuie s─â ghicim dac─â va fi ro╚Öie sau neagr─â. Dac─â ghicim corect c├ó╚Ötigul se dubleaz─â, iar dac─â nu, pierdem tot. Func╚Ťia se poate repeta p├ón─â la 5 ori.

Acest joc pacanele are 5 role, 3 r├ónduri ╚Öi 9 linii de plat─â. Jocul are grafic─â ╚Öi efecte ceva mai vechi, f─âr─â a impresiona prea tare din acest punct de vedere. Iubitorii de jocuri clasice vor aprecia ├«ns─â interfa╚Ťa ╚Öi simplitatea.

Heart of Gold este un joc pacanele care nu își pierde farmecul indiferent de vârstă. Trebuie să recunoaștem că șansele mari de câștig contribuie și ele foarte mult la acest lucru.

Jocul reu╚Öe╚Öte s─â aduc─â ├«nc─â multe surprize ╚Öi s─â fie o op╚Ťiune bun─â at├ót pentru juc─âtorii ├«ncep─âtori,c├ót ╚Öi pentru cei care au deja ceva experien╚Ť─â ├«n spate.

Alte sloturi


Nirvana
Emoji Planet
Scruffy Duck
Book of Immortals
Dragon Shrine
Rainbow Riches