Novomatic producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Heart-of-Gold

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player

Nume

Heart of Gold

Producator

Novomatic

Rating

Dacă vrei un joc pacanele clasic, atunci Novomatic este un producător pe care trebuie să îl urmărești cu siguranță. Acesta a lansat multe jocuri de top, printre care se numără Lucky Lady Charm, Book of Ra sau Sizzling Hot. Jocul pe care îl prezentăm azi se numește Heart of Gold și este unul din cele mai captivate și mai profitabile.

Joc pacanele cu șanse mari de câștig

Heart of Gold este un joc pacanele care are inimă de aur, atât la propriu, cât și la figurat. Jocul oferă câștiguri foarte atractive jucătorilor, iar printre simbolurile sale se numără bineînțeles inimile de aur, dar și simboluri de cărți de joc, ceasuri, gramofoane sau pălării elegante. Simbolul scatter este reprezentat de o mască misterioasă, în timp ce inimile joacă rol de simboluri wild și pot înlocui orice alte simboluri.

Câștigul cel mai mare se obține atunci când se aliniază 5 inimi de aur pe role.

Simbolurile scatter pot declanșa și rotiri gratuite. 3 simboluri scatter aduc 8 rotiri gratuite, în timp ce 4 aduc 15, iar 5 aduc 20. Jocul are astfel tot felul de elemente atractive. Informațiile complete despre combinațiile câștigătoare și valoarea simbolurilor se găsesc în tabela de plată. Recomandăm citirea tabelei de plată înainte de începerea oricărui joc.

Elemente atractive de joc

Heart of Gold este un joc pacanele clasic până la capăt, așa că include și o funcție gamble. Există astfel posibilitatea de a acumula câștigurile sau de a le paria pentru a le dubla. Funcția e simplă: urmează să apară o carte pe ecran și trebuie să ghicim dacă va fi roșie sau neagră. Dacă ghicim corect câștigul se dublează, iar dacă nu, pierdem tot. Funcția se poate repeta până la 5 ori.

Acest joc pacanele are 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată. Jocul are grafică și efecte ceva mai vechi, fără a impresiona prea tare din acest punct de vedere. Iubitorii de jocuri clasice vor aprecia însă interfața și simplitatea.

Heart of Gold este un joc pacanele care nu își pierde farmecul indiferent de vârstă. Trebuie să recunoaștem că șansele mari de câștig contribuie și ele foarte mult la acest lucru.

Jocul reușește să aducă încă multe surprize și să fie o opțiune bună atât pentru jucătorii începători,cât și pentru cei care au deja ceva experiență în spate.

Alte sloturi


Dracula
Genie Wild
Drive
Archangels: Salvation
Barbar Black Sheep
Cherry Trio