Novomatic producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Dolphins-Pearl-Deluxe

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Dolphins Pearl

Producator

Novomatic

Rating

Dolphin Pearl Deluxe este un joc pacanele online cu un aspect atractiv ce aparține de Novomatic. Cei de la compania  Novomatic au lansat o mulțime de jocuri de noroc care au devenit un simbol pentru jocurile clasice de acest gen, atât în casinourile online, cât și în cele reale. Prima versiune a jocului a avut atât de mult succes, încât creatorii au realizat o variantă Deluxe a acestuia.

Îmbunătățirile aduse în varianta Deluxe a jocului

Principala diferență între cele două versiuni ale jocului este reprezentată de faptul că a fost adăugată o linie care bifează un simbol de pe fiecare rând sau o combinație de simboluri, în cazul în care jucatorul a pariat pe acea combinație. De asemenea, grafica și animațiile 3D s-au îmbunătățit substanțial

Simbolurile prezente în joc

Simbolurile standard ale cărților de joc 9, 10, J, Q, K și A reprezintă valorile cele mai mici, în timp ce valorile înalte sunt reprezentate de creaturi marine precum peștele tropical, căluțul de mare, calcanul sau homarul. Tipic jocurilor Novomatic, simbolurile sunt foarte plăcut redate, fiind incluse și simbolurile bonus, respectiv un delfin și o perlă.

Simbolurile wild pot înlocui orice alt simbol. Este un joc pacanele ce integrează, de asemenea șansa de a câștiga rotiri gratuite. Atunci când apar 3 scoici sau perle, acestea declanșează 15 rotiri gratuite. Orice câștig apărut de pe urma rotirilor gratuite este multiplicat de 3 ori. Jocul include de asemenea și mai multe simboluri scatter.

Structură, gameplay și bonusuri

Jocul de pacanele Dolphin Pearl Deluxe este un joc pacanele cu 5 role și 10 linii de plată. Jocul este unul de tip clasic și unul dintre cele mai îndrăgite de către jucătorii de pacanele din toată lumea. Jocul are o structură foarte interactivă, cu simboluri wild care apar pe toate cele 5 role și multiplică de 2 ori câștigul la formarea căruia ajută.

Odată ce bonusul este declanșat, dă click pe butonul „Spin” dacă îți dorești să îți joci unul dintre câștiguri, iar în caz contrar folosește butonul „Autoplay” pentru a continua. Toate câștigurile vor fi dublate și poți redeclanșa caracteristica folosind mai multe simboluri scatter.

În plus, este un joc pacanele cu funcții și butoane ușor de înțeles, având interfața în mai multe limbi.

Dolphin Pearl Deluxe – joc pacanele pentru iubitorii de adrenalină

Mai trebuie menționat faptul că Dolphin Pearl Deluxe este un joc pacanele ce îți oferă posibilitatea de a paria totul pe o carte roșu/negru. Dacă jucătorul are noroc, câștigul total i se va dubla. Șansa este 50/50. Iubitorii de adrenalină și cei care joacă totul sau nimic vor aprecia cu siguranță acest element extra, așa că dacă vrei să îți pui la bătaie cel mai recent câștig, apasă pe butonul „Gamble” și încearcă-ți norocul alegând una dintre culori.

Dolphin Pearl Deluxe este un joc pacanele atractiv și incitant, în primul rând, datorită nivelului foarte ridicat al  potențialelor câștiguri oferite.

Dacă îți plac jocurile clasice, încearcă și un joc pacanele precum Sizzling, Fruit Cocktail sau Lucky Lady Charm. Vei găsi întotdeauna o varietate atractivă de jocuri gratis în pagina Joacă, astfel încât să nu te plictisești niciodată.

Alte sloturi


Cats Royal
Super Fast Hot Hot
Panther Moon
Planet Fortune
7 Sins
Temple of Nudges