Microgaming producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
jocuri online game of thrones gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Game of thrones

Producator

Microgaming

Rating

Game of Thrones este unul dintre cele mai îndrăgite seriale din toate timpurile. Cum finalul serialului bate la ușă, se așterne ușor-ușor nostalgia. Pentru fanii care vor să se mai bucure de atmosfera Game of Thrones și să simtă adrenalina la un nivel la fel de intens, am adăugat astăzi slotul inspirat de serial. Joacă și tu varianta gratis și vezi care dintre case îți poartă noroc!

Joc Game of Thrones gratis – simboluri și reguli

Slotul Game of Thrones este creat de Microgaming online și are o rată de plată de ‎95.01%. Pe măsură ce joci vei auzi coloana sonoră din serial și vei putea urmări secvențe video cu personaje și elemente de acolo.

Jocul are o structură de 5 role și 3 rânduri. Există 243 de modalități de câștig, iar încă de la primele rotiri vei putea vedea că premiile vin destul de frecvent.

Simbolurile din acest joc Game of Thrones gratis includ stemele caselor Stark, Lannister, Targaryen și Baratheon, tronul de fier, logo-ul serialului și semne de cărți. Cel mai bine plătesc stemele, iar dintre acestea, cea pentru casa Baratheon este cea mai valoroasă. Simbolul wild este reprezentat de logo-ul serialului și poate înlocui toate simbolurile, cu excepția celui scatter. Partea cea mai bună este că acesta vine de obicei în serii, ocupând mai multe poziții pe role și ajutând cu atât mai mult la formarea câștigurilor.

Tronul de fier are rolul de simbol scatter. Atunci când prinzi 2 simboluri scatter oriunde pe ecran, primești un premiu aleatoriu. Dacă prinzi cel puțin 3 simboluri scatter, va porni o rundă bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori. Vei putea alege de fapt dintre 4 runde, specifice celor 4 case. Fiecare casă are anumite beneficii, după cum urmează:

  • Casa Baratheon îți aduce 8 rotiri gratuite cu multiplicator 5x și 3 simboluri stacked (grupate) cu stema familiei
  • Casa Lannister își plătește mereu datoriile. Iar în cazul de față îți aduce 10 rotiri gratuite cu multiplicator 4x și 4 simboluri stacked (grupate) cu stema familiei
  • Casa Stark îți aduce 14 rotiri gratuite cu multiplicator 3x și 5 simboluri stacked (grupate) cu stema familiei
  • Casa Targaryen îți aduce 18 rotiri gratuite cu multiplicator 2x și 6 simboluri stacked (grupate) cu stema familiei

Compară avantajele și ia decizia potrivită pentru a ajunge pe tronul de fier!

Pe lângă rundele bonus, mai poți profita și de o funcție gamble cu totul aparte. Fiecare câștig poate fi dublat în baza unui pariu interactiv de tip cap / pajură. Ghicește cum va pica moneda și îți vei dubla premiul. Dacă nu ghicești, vei pierde premiul. După cum spunea și Cersei în serial, în jocul tronurilor fie joci, fie mori. Riscând vei putea ajunge la un câștig mai bun sau dimpotrivă, să îl pierzi. Testează funcția la câteva runde din acest joc Game of Thrones gratis.

Pentru a porni jocul, folosește săgețile din meniul din partea de jos a ecranului pentru a regla pariurile și apasă apoi butonul Spin!

În cazul în care vrei să îți încerci norocul pe miză reală, găsești acest joc Game of Thrones în portofoliul celor de la Maxbet. Profită de bonusul nostru de 100 RON gratis fără depunere și 250% până la 1800 RON la primul depozit și dă startul acțiunii! În cazul în care ai nevoie de ajutor, citește și articolul despre pașii pentru a profita de oferte de bonus fără depunere Maxbet!

Alte sloturi


Planet Fortune
Bubble Craze
Easter Island
Stellar Jackpots With Silver Lion
Pumpkin Smash
Reel Steal