IGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Davinci-Diamonds-Dualplay

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Davinci Diamonds Dualplay

Producator

IGT

Rating

Davinci Diamonds este un joc de pacanele online despre care am mai vorbit pe site. Astăzi ne concentrăm asupra variantei dual play, care se anunță a fi cel puțin la fel de interesantă. Jocul Davinci Diamonds Dual Play aduce 40 de linii de plată spre deosebire de 20 cum avea primul. Există de asemenea 2 seturi de role, ceea ce face lucrurile mai palpitante. 5 role se găsesc în partea de sus, iar 5 în partea de jos.  Jocul este astfel unul cu totul special.

Grafică și tematică în varianta clasică

Acest joc păstrează grafica și interfața jocului anterior. Asta înseamnă că găsim pe role simboluri de pietre prețioase în diferite culori și lucrări cunoscute ale lui Da Vinci.

Partea atractivă este că atunci când un set de simboluri formează o combinație câștigătoare, acestea sunt automat înlocuite cu altele noi, aducând șanse suplimentare pentru formarea unor câștiguri noi. Simbolurile sunt înlocuite continuu, atât timp cât se formează combinații câștigătoare. În plus, simbolurile de pe rolele din partea de sus pot coborî pe cele din partea de jos. Jocul este cu totul și cu totul special.

Intră aici dacă vrei să joci un joc de pacanele pe bani reali profitând de un bonus exclusiv!

Câștiguri frumușele

Jackpotul jocului este reprezentat de 5000 de monede și se obține atunci când aliniem 5 logo-uri Da Vinci Diamonds. În cazul în care punem în pariu maxim (max bet) și prindem cele 5 simboluri, câștigul ajunge la 250 000 de monede.

Un element cu totul special este simbolul Extra Payline Bonus. Atunci când nimerim cel puțin 3 simboluri de acest tip, se declanșează o rundă bonus cu 6 rotiri gratuite, în timpul cărora se activează 20 de linii de plată suplimentare. Cu alte cuvinte, ajungem să jucăm pe 60 de linii de plată! Mai mult, rotirile gratuite se pot suplimenta. Avem astfel un joc cu foarte multe șanse de câștig, care poate aduce câștiguri frumușele.

În concluzie, Da Vinci Diamonds Dual Play este un joc de pacanele mai puțin obișnuit, care schimbă cu mult felul în care suntem obișnuiți să jucăm. Jocul este foarte profitabil și poate genera câștiguri de top. Avem așadar unul dintre cele mai interesante jocuri de la IGT!

Mult noroc!

Alte sloturi


Theme Park
Dragon Shrine
Butterfly Staxx
Batman
Lost Relics
Wild Bazaar