Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

100 Pandas

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
joc de pacanele online nou 100 Pandas
100-Pandas

Apasă START pentru a începe
100 Pandas

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

100 Panda este un joc de pacanele online în care personajele principale sunt bineînțeles urșii panda. Jocul face parte din categoria celor care au 100 de linii de plată ajustabile și permit sesiuni de joc atractive pentru toate tipurile de bugete. Jocul are o rată bună de profit și o poveste foarte drăguță, punctând foarte bine pe toate planurile.

Interfața de joc ne aduce în fața unei păduri de bambus, iar muzica relaxantă de pe fundal ne poartă într-o călătorie în China. Jocul de pacanele online are 5 role pe care se rotesc simboluri de ursuleți panda adorabili.

Printre simboluri găsim și o serie de litere chinezești, dar și bambus, flori de lotus etc. Toate simbolurile sunt bine coordonate și ne spun o poveste credibilă. Simbolurile principale și mai bine plătite sunt bineînțeles cele de urși panda. Acestea au fundaluri în diferite culori.

Simboluri speciale

Simbolul wild este reprezentat de o familie simpatică de urși, iar simbolul scatter este reprezentat de semnul Yin Yang. Simbolurile își schimbă culoarea în timpul rundei bonus, făcând lucrurile mai animate. Simbolul wild devine astfel roșu, iar simbolul wild devine mov. În același timp, urșii din simbolurile wild vor avea acum capul spre dreapta în loc de stânga. Grafica este foarte captivantă, iar culorile și animațiile sunt chiar reușite.

În partea de jos a ecranului vei găsi butoanele standard pentru reglarea liniilor de plată și a pariurilor pe fiecare rotire.

Runda bonus

Runda bonus se declanșează atunci când nimerim cel puțin 3 simboluri scatter Yin Yang pe rolele 2,3 și 4. Runda bonus aduce 10 rotiri gratuite, în timpul cărora beneficiem și de un multiplicator 2x. Câștigurile capătă astfel un nou nivel.

În plus, dacă în timpul rotirilor gratuite mai prindem încă 3 simboluri Yin Yang, urmează să profităm de încă 10 rotiri suplimentare, din nou cu un multiplicator 2x.

Așadar, 100 Pandas este un joc de pacanele online foarte atractiv, care nu are cum să nu îți placă. Jocul are simboluri foarte simpatice și o grafică animată, o rundă bonus atractivă și câștiguri generoase, așa că este potrivit din toate punctele de vedere.

Te invităm pe pagina Joacă pentru a vedea și restul jocurilor noi pe care le poți juca gratis pe Joc Pacanele!

Ia-ți Rotirile Gratuite