NetEnt producator pacanele

100% Bonus Până la 1000 RON + 100 Rotiri Gratis

Prinde Oferta Unibet
Jack-Hammer

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Jack Hammer

Producator

NetEnt

Rating

Avem un nou joc de pacanele gratis pe site! Jack Hammer este unul din cele mai profitabile jocuri de la NetEnt și unul dintre cele mai căutate jocuri din cazinourile online. Acum îl poți testa gratis pe site-ul nostru!

Pacanele gratis cu speciale

Jack Hammer este un joc foarte atractiv de pacanele cu speciale. Acesta are 25 de linii de plată fixe și funcții cu totul aparte. Jocul are simboluri de tip sticky (lipicios), care rămân pe poziții după ce se înregistrează un câștig, pentru a genera câștiguri suplimentare. Jocul are simboluri wild și scatter și este plin de adrenalină. Merită să încerci să joci pacanele gratis Jack Hammer chiar și doar pentru experiența foarte inedită de joc. Este un joc care arată cât de mult au evoluat pacanelele și cât de interactive pot să fie jocurile noi.

Pe partea grafică, Jack Hammer arată ca o revistă de benzi desenate. Simbolurile sunt desenate în foarte mare detaliu, iar interfața este una foarte interactivă. Printre simboluri găsim un erou și un personaj negative, o mașină, ziare, un telefon sau o sticluță cu otravă.

Jocul are și o rundă bonus care aduce rotiri gratuite. Aceasta se declanșează atunci când avem cel puțin 5 simboluri Free Spins oriunde pe ecran. 5 astfel de simboluri aduc 10 rotiri gratuite, 6 aduc 15, iar de la 9 în sus primești 30 de rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite toate câștigurile sunt multiplicate de 3 ori.

Pariuri pentru toate bugetele

În ceea ce privește pariurile pe fiecare rotire, acestea pot avea valori între .01 și 1.00. Pariul minim este de 0.25, iar cel mare este de 250. Există astfel mai multe posibilități de miză, iar fiecare jucător va găsi o valoare potrivită.

Jocul este unul foarte simplu, în ciuda faptului că are multe elemente speciale. Tot ce ai de făcut este să îți alegi numărul de credite și valoarea acestora și să apeși butonul Spin. În cazul în care știi că o să joci pe aceeași miză pentru mai multe runde și ți-ai calculate bugetul, poți opta și pentru funcția de auto-play. Vei putea alege astfel ca jocul să curgă automat pe miza pe care ai fixat-o, între 10 și 1000 de rotiri.

În ansamblu, Jack Hammer este un joc foarte simpatic de pacanele gratis, la care vei putea testa o grămadă de elemente speciale. Încearcă-l și tu!

Alte sloturi


Lady of fortune
Queen of gold
Elements
Boost Racers
Crazy Monkey
Copy Cats