Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Hugo 2

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
hugo 2 joc pacanele
Hugo-2

Apasă START pentru a începe
Hugo 2

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Hugo 2 este un joc pacanele creat de cei de la Play n Go. Jocul are o volatilitate ridicată, așa că plătește mai rar, dar bine. Încearcă-l gratis pentru a-ți da seama cum funcționează și dacă ți se potrivește.

Rundă bonus cu rotiri gratuite și rundă bonus cu premii

Hugo 2 este un joc foarte interactiv, inspirat de desenele animate scandinave cu același nume. Atracția principală este runda bonus cu 20 de rotiri gratuite. Jocul mai are 4 simboluri wild și multiplicatori care ajung până la 8x.

Hugo 2 are un format de 5 role și 3 rânduri, pe care se rotesc simboluri pentru a nimeri pe cele 10 linii de plată. Jocul este disponibil pe toate dispozitivele și are pariuri între 0.10 și 100 de credite.

Simbolurile includ fluiere, șepci, chei, lingouri de aur și pungi cu monede și diamante. Simbolul wild este reprezentat chiar de Hugo, iar cel scatter este reprezentat de un castor. 3 simboluri de castor aduc 10 rotiri gratuite, iar acestea pot fi multiplicate, ajungând la 20. Cu până la 20 de rotiri gratuite și multiplicatori 8x,  câștigurile se anunță astfel foarte bune.

Hugo este un personaj interactiv, care va apărea adesea pe ecran pentru a vorbi cu tine. Te vei simți foarte bine în prezența lui, mai ales pentru că este și un simbol valoros și îți poate aduce câștiguri foarte bune.

Joc Pacanele îți aduce cele mai tari jocuri

Încearcă Hugo 2 gratis pe site, iar dacă îți place încearcă-l apoi și la NetBet! Avem pentru tine bonusuri exclusive! Bonusul fără depunere îți aduce 50 de rotiri gratuite, iar cel la depunere îți aduce dublarea depozitului și 50 de rotiri gratuite. Profită acum!

Pe Joc Pacanele avem mereu jocuri noi, alese direct dintre cele din marile cazinouri online. Vrem să ne asigurăm că ai parte de distracție și poți testa cele mai tari sloturi, exact ca la casino. Joacă și tu și urmărește aparițiile noi!

Ia-ți Rotirile Gratuite