IGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
family guy pacanele gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Family guy

Producator

IGT

Rating

Family Guy este unul dintre cele mai populare seriale de animație. Personajele Peter, Lois, Stewie sau Brian generează instant zâmbete pe fețele celor care urmăresc episoadele. Jocul cu același nume lansat de IGT este foarte amuzant și redă perfect atmosfera serialului. Joacă și tu Family Guy păcănele gratis!

Family Guy păcănele gratis – rundă bonus specială

Dacă ai urmărit vreun episod din serial, vei vedea că jocul arată exact la fel. Efectele sonore fac experiența cu atât mai fidelă.

Jocul se remarcă prin faptul că se declanșează fel de fel de bonusuri în mod aleatoriu, iar în plus poți câștiga 6 jackpoturi progresive.

Acest joc de păcănele are simboluri cu personajele din serial. Peter, Lois, Stewie și Brian sunt personajele cele mai importante, pentru că pot genera funcții speciale în mod aleatoriu. În timpul acestora jucătorii primesc credite, rotiri gratuite sau multiplicatori.

  • Funcția Peter aduce un premiu de 200x – 5000x
  • Funcția Stewie aduce până la 3 simboluri wild pe ecranul de joc
  • Funcția Lois crește valoarea simbolurilor care formează un câștig
  • Funcția Brian aduce mai ușor runda bonus principală

Jocul are și un simbol wild, reprezentat de logo-ul jocului.

Despre runda bonus principală trebuie să știi că are mai multe variante, așa că nu te vei plictisi. Cei de la IGT games au creat un joc de-a dreptul interactiv. Pentru a declanșa runda, ai nevoie de 3 simboluri World Bonus pe rolele 2,3 și 4. Vei roti apoi un glob pentru a vedea ce variantă primești.

Iată cele 3 opțiuni:

  • Drunken Clam Bonus – această variantă te duce în barul Drunken Clam, alături de Peter, Quagmire, Joe și Cleveland. Runda aceasta este de tip pick and win, adică vei selecta întâi un personaj dintre cele 4 și vei primi un premiu în funcție de noroc. Vei selecta apoi beri pentru a primi alte premii.
  • Chicken fight – această variantă te poartă în lupta dintre Peter și găina-inamic din serial. Alege dacă vrei să joci cu Peter sau cu găina și selectează apoi saci cu bani. Jucătorul cu sacii mai valoroși câștigă.
  • Hot Spins – această varianță îți aduce 10 rotiri gratuite speciale, în care Lois este personajul principal și poți câștiga premii foarte mari.

Pe lângă simbolurile speciale menționate mai sus, jocul mai cuprinde simboluri precum Meg, Chris, ursulețul lui Stewie, arma lui Stewie, un televizor etc.

Jocul este disponibil atât pentru PC, cât și pentru mobil sau tabletă.

După cum vezi, este foarte interactiv să joci Family Guy păcănele gratis, iar premiile pot fi foarte mari.

Dacă vrei să joci pe miză reală, găsești jocul la Netbet. Profită de bonusul nostru de 150% până la 1000 RON și 50 de rotiri gratuite la acest casino și te vei bucura de mai multe runde decât în mod obișnuit. Citește și ghidul nostru de înregistrare Netbet!

Mult noroc!

Alte sloturi


Volcano Eruption Extreme
Lady of fortune
Fairytale Legends
Crazy Cows
Super Burning Wins
Imperial Fruits