Pragmatic Play producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Dwarven-Gold

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Dwarven Gold

Producator

Pragmatic Play

Rating

Dwarven Gold Deluxe este un joc de pacanele online în care piticii te așteaptă cu o comoară cu aur. Jocul te invită să intri în mină și să o iei pe urma premiilor foarte valoroase. Să vedem ce surprize aduce acest joc!

Dwarven Gold Deluxe gratis, joc de păcănele online cu o poveste animată

Dwarven Gold Deluxe este un joc cu o poveste foarte simpatică. O serie de pitici apar pe role în timp ce încearcă să își dea seama cum să ajungă mai repede la comoară.

Jocul are o structură simplă, cu 25 de linii de plată fixe și 5 role. Simbolurile se împart în două categorii. Avem pe de-o parte simbolurile standard de semne de jocuri de cărți (Ex. A, J, K etc), iar pe de altă parte simboluri cu fel de fel de pitici și un cufăr. A doua categorii de simoluri este cea care plătește mai bine.

Simboluri speciale wild și scatter în Dwarven Gold Deluxe 

Dwarven Gold Deluxe este continuarea jocului original cu același nume. SImbolurile și elementele sale speciale sunt diferite. În primul rând, simbolul wild este reprezentat de cazanul cu aur. Acesta poate lua locul altor simboluri pentru a forma câștiguri. Simbolul scatter este reprezentat de un future. Acesta apare pe rolele 2, 3 și 4. Dacă prinzi 3 simboluri scatter oriunde pe aceste role, începe și runda bonus cu rotiri gratuite. Primești 7 rotiri gratuite, în timpul cărora apar simboluri wild suplimentare, care rămân în aceeași poziție pentru mai multe runde.

Jocul are o interfață dinamică și totodată simplă. Butoanele de joc sunt intuitive, iar în tabela de plată poți afla toate informațiile necesare cu privire la regulile de joc.

Concluzii

Joacă și tu gratis și descoperă secretele acestui joc foarte distractiv! Dwarven Gold Deluxe este un joc de pacanele online ce poate fi jucat pe miză reală la NetBet. Profită și tu de bonusul nostru exclusiv cu 50 de rotiri gratis și ieși în avantaj!

Alte sloturi


Cats
Great Adventure
Sparks
Blue Heart
Neon Staxx
Plenty on twenty