IGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Coyote-Moon

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Coyote Moon

Producator

IGT

Rating

Coyote Moon este unul dintre acele jocuri ca la aparate cu 40 de linii de plată și 5 role cu o grafică foarte interesantă inspirată din deșerturile din sudul Statelor Unite. După cum ne sugerează și numele, grafica este data de o lună plină pe cerul întunecat. Slotul are atât simboluri cu valoare superioară, cât și simblouri cu valoare inferioară.

Din prima categorie fac parte cărțile de joc standard cum ar fi cifra 10 sau literele A, K, J, Q. Simbolurile care au o valoare mai mare sunt craniul alb, șopârla, coliba, căprioara și un coiot care urlă spre lună plină. Coiotul este, de asemenea, simbolul Wild, iar simbolul Scatter este reprezentat de figurina de culoare roșie. Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol din joc, cu excepția Scatter-ului și astfel vei putea obține mai multe combinații câștigătoare.

Caracteristici speciale la jocul ca la pacanele Coyote Moon gratis

Simbolul Scatter, adică figurina roșie, declanșează runda bonus a jocului. Dacă reușești să aliniezi 3 simboluri Scatter pe rolele 2, 3 și 4 se va activa jocul bonus cu rotiri gratuite. Astfel, vei putea câștiga de 2X pariul total și în plus vei primi 5 rotiri gratuite. În timpul rundei de rotiri gratuite, figurina își va schimba culoarea și va deveni verde, iar celelalte simboluri vor fi purpurii. Dacă reunești 3 figurine verzi se va reactiva caracteristica bonus, iar acest lucru se poate repeta nelimitat.

Stacked Wilds, o caracteristică specială Coyote Moon

O altă caracteristică importantă la acest joc este Stacked Wilds. Fiecare rolă conține un set de simboluri Wild, iar aceste seturi te ajută să ai parte de câștiguri semnificative.  În timpul caracteristicii precedente, rotirile gratuite, sunt adăugate mai multe simboluri wild de acest tip.

Fără îndoială, Coyote Moon face parte din categoria de jocuri ca la pacanele ce îți asigură câștiguri pe măsura așteptărilor tale datorită caracteristiciilor speciale. Profită și joacă gratis Coyote Moon și multe alte pacanele ca la aparate chiar acum!

Alte sloturi


Shaolin Spin
Moon Princess
Copy Cats
100000 Pyramid
Cloud Quest
Mad Mad Monkey