Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Cops n Robbers gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Cops ‘n Robbers

Producator

Novomatic

Rating

Gata să te joci unul dintre cele mai interesante păcănele clasice? Îți place aventura și vrei să ai parte de adrenalină? Cu siguranță că acesta este motivul pentru care te afli astăzi pe jocpacanele.ro. Jocul produs de cei de la Novomatic este unul foarte interactiv, inspirat din filmele de acțiune. Cops N Robbers gratuit este un slot online cu caracteristici uimitoare și simboluri foarte avantajoase.

Odată cu încărcarea jocului, ți se vor afișa pe ecran cele mai importante detalii legate de simbolurile acestui joc.

Cum se joacă?

Fiind un joc de păcănele clasice, butoanele de pariere sunt la fel precum cele de la aparate. În partea stângă a meniului de jos există o iconiță specială, care va putea să îți ofere oportunitatea de a înțelege liniile de plată pe care să pariezi (Tabela de Plată). Pe lângă acest buton, vei mai găsi altele pentru a seta miza dorită, dar și numărul de rotiri ce pot fi redate în mod automat prin prisma funcției Autoplay/Autostart.

După ce ai trecut de acest pas, tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul verde găsit în partea dreaptă a ecranului. Astfel, vei putea activa rotirile și te vei putea bucura de această experiență de jucător online.

Dacă vei avea un câștig per rotire, vei vedea în partea stângă a ecranului două butoane speciale: Gamble şi Collect.

  1. Gamble – va putea să îți dubleze câștigurile dacă vei ghici care este culoarea corectă a cărții de joc puse cu fața în jos. Pur și simplu trebuie să alegi dintre roșu și negru. Dacă vei decide greșit, câștigul va fi anulat și vei fi redirecționat către pagina principală a jocului.
  2. Collect – oferă șansa fiecărui jucător să aleagă dacă vrea să își colecteze câștigurile sau dacă vrea să le parieze în Gamble.

Ce simboluri găsesc în Cops N Robbers gratis?

Unul dintre cele mai căutate simboluri de jucători în jocul Cops N Robbers gratis este chiar cel Wild. Îl vei putea recunoaște și tu  prin pictograma reprezentată de un câine bulldog. Rolul său în joc este de a înlocui orice pictogramă, cu excepția celei scatter. Cei care prind cinci simboluri Wild pe linia de câștig primesc un premiu foarte generos. Pe lângă acest simbol, mai există alte două speciale: polițistul și lingourile de aur. Acestea pică pe ecran în serii, atrăgând astfel mai multe șanse de câștig.

Alte simboluri care te vor plăti destul de bine sunt seiful și bomba. Pe lângă aceste simboluri personalizate vei mai găsi și simboluri marcate cu semne de cărți de joc.

Verdict

Cops N Robbers gratis este un joc pe care trebuie să îl încerci! Plin de adrenalină, suspans și acțiune, te va face să vânezi împreună cu personajele sale cele mai tari premii. Nu uita, slotul poate să fie accesat chiar și de pe dispozitivele inteligente precum tabletă sau telefon mobil.

Alte sloturi


Lucky lady charm deluxe
Garden of Riches
Reel Steal
Batman
Cats
Jacks or better