IGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Cash-Coaster

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Cash Coaster

Producator

IGT

Rating

Cash Coaster face parte din categoria de jocuri ca la pacanele care asigură, deopotrivă, câștigul și distracția. Slotul are 30 de linii de plată și 5 role, iar plata se face de la stânga la dreapta și invers, de la dreapta la stânga. Totusi, se poate spune că acest slot are 60 de linii de câștig în total prin faptul că poți ajusta pariul, adică adaugi încă 10 monede la pariul minim astfel încât acesta să fie de 0,40 și nu de 0,30. Pe lângă faptul că ai posibilitatea de a-ți mări câștigurile, Cash Coaster asigură jucătorilor de pacanele distracție prin grafica jucăușă și simboluri pe măsură.

Simboluri la jocul ca la păcănele Cash Coaster gratis

După cum am menționat, simbolurile acestui slot sunt speciale și te transportă într-un parc de distracții, într-o atmosferă foarte plăcută și relaxantă. Simbolurile sunt reprezentate de elemente pe care le găsești în orice parc de distracții, cum ar fi înghețată, popcorn, covrig, vată pe băț, iar grafica este dată de un roller-coaster, imaginea de fundal fiind un parc de distracții. De asemenea, este prezent simbolul specific de jocuri ca la pacanele clasice, „simbolul 7”. Diversitatea culorilor acestor simboluri fac din Cash Coaster unul dintre cele mai captivante jocuri ca la aparate.

Simboluri Wild și Scatter la păcănele Cash Coaster

Bineînțeles, nu lipsesc nici din acest slot simbolurile Wild și Scatter. Simbolul Wild este reprezentat de simbolul luminos cu denumirea „Wild”, iar Scatter-ul este dat de biletul „Free Spins” care poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 și care aduce norocosului runde de rotiri gratuite ce se pot repeta până la numărul de 200 de rotiri gratuite. Pentru a activa această caracteristică specială de pacanele trebuie să reunești pe rolă 3 simboluri Scatter care îți pot aduce 4, 5 sau 6 rotiri gratuite. Tot ce trebuie să faci pentru a afla câte runde de rotiri gratuite primești este să alegi una dintre cele 3 cabine de bilete, iar apoi poți da startul distracției.

Concluzie

Pentru a juca gratis Cash Coaster, dar și alte jocuri, accesează site-ul Joc Pacanele și profită la maxim de rotiri gratuite și multe alte caracteristici speciale!

Alte sloturi


Lucky 3
Rambo
Davinci Diamonds Dualplay
Mermaid Diamond
Chilli Heat
Alice Adventure