​ ​
Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Cash Coaster

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
jocuri ca la pacanele gratis Cash Coaster
Cash-Coaster

Apasă START pentru a începe
Cash Coaster

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Cash Coaster face parte din categoria de jocuri ca la pacanele care asigură, deopotrivă, câștigul și distracția. Slotul are 30 de linii de plată și 5 role, iar plata se face de la stânga la dreapta și invers, de la dreapta la stânga. Totusi, se poate spune că acest slot are 60 de linii de câștig în total prin faptul că poți ajusta pariul, adică adaugi încă 10 monede la pariul minim astfel încât acesta să fie de 0,40 și nu de 0,30. Pe lângă faptul că ai posibilitatea de a-ți mări câștigurile, Cash Coaster asigură jucătorilor de pacanele distracție prin grafica jucăușă și simboluri pe măsură.

Simboluri la jocuri ca la pacanele

După cum am menționat, simbolurile acestui slot sunt speciale și te transportă într-un parc de distracții, într-o atmosferă foarte plăcută și relaxantă. Simbolurile sunt reprezentate de elemente pe care le găsești în orice parc de distracții, cum ar fi înghețată, popcorn, covrig, vată pe băț, iar grafica este dată de un roller-coaster, imaginea de fundal fiind un parc de distracții. De asemenea, este prezent simbolul specific de jocuri ca la pacanele clasice, „simbolul 7”. Diversitatea culorilor acestor simboluri fac din Cash Coaster unul dintre cele mai captivante jocuri ca la aparate.

Bineînțeles, nu lipsesc nici din acest slot simbolurile Wild și Scatter. Simbolul Wild este reprezentat de simbolul luminos cu denumirea „Wild”, iar Scatter-ul este dat de biletul „Free Spins” care poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 și care aduce norocosului runde de rotiri gratuite ce se pot repeta până la numărul de 200 de rotiri gratuite. Pentru a activa această caracteristică specială de pacanele trebuie să reunești pe rolă 3 simboluri Scatter care îți pot aduce 4, 5 sau 6 rotiri gratuite. Tot ce trebuie să faci pentru a afla câte runde de rotiri gratuite primești este să alegi una dintre cele 3 cabine de bilete, iar apoi poți da startul distracției.

Pentru a juca gratis Cash Coaster, dar și alte jocuri, accesează site-ul Joc Pacanele și profită la maxim de rotiri gratuite și multe alte caracteristici speciale!

Ia-ți Rotirile Gratuite