EGT producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Book-of-Magic

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Book of Magic

Producator

EGT

Rating

Book of Magic face parte din gama de jocuri ca la pacanele de la EGT. Dacă îți plac jocurile cu magie și lumi de poveste, atunci pregătește-te să descoperi secretele cărții de vrăji din Book of Magic! Jocul ne duce într-o lume îndepărtată în care trebuie să descifrăm vrăji, să găsim cufere și sceptre și să salvăm o priențesă pentru a intra în posesia celor mai mari câștiguri.

Simboluri speciale și premii incredibile

Book of Magic este unul din acele jocuri ca la pacanele cu o rundă bonus foarte generoasă. 3 simboluri scatter reprezentate de globurile de cristal deschid runda cu 15 rotiri gratuite ce pot fi multiplicate. Simbolul wild este reprezentat de cartea magică.

Book of Magic are 5 role și 3 rânduri. Printre simboluri și animații găsim cartea care se scrie singură, sceptrul care emană o lumină verde sau prințesa care trimite un pupic.  Din punctul de vedere al animațiilor, jocul este foarte distractiv și chiar reușește să spună o poveste captivantă.

Magia jocului nu se rezumă însă la partea grafică, ci și asupra câștigurilor.

Simbolurile cele mai valoroase sunt sceptrul care poate aduce până la 5000 de monede, cuferele cu până la 8000 de monede, vrăjitorul cu până la 15000 de monede și prințesa cu același premiu.

Globurile de cristal și cartea magică ne pot aduce până la 200000 de monede

Gama de jocuri ca la pacanele de la EGT are mereu și 4 jackpoturi progresive oferite aleatoriu în timpul jocului, ceea ce se întâmplă și în cazul de față. Avem astfel șansa de a ne mări considerabil bugetul.

Nu în ultimul rând, ne aflăm în fața unuia din acele jocuri ca la pacanele în care ne putem dubla câștigurile printr-un pariu de tip gamble. Dacă ghicim culoarea unei cărți de joc (roșu sau negru), câștigurile ni se dublează. Dacă nu reușim, pierdem tot.

Un joc de merită încercat

Cei de la EGT arată încă o dată că sunt experți în jocuri ca la pacanele captivante. Book of Magic este un joc puțin mai diferit față de cele obișnuite de la EGT, în sensul că se îndepărtează puțin de aspectul clasic. Acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Book of Magic este de-a dreptul magic! Povestea frumos conturată, simbolurile foarte valoroase, runda bonus cu rotiri gratuite și jackpoturile progresive fac jocul cu adevărat atractiv.

Mult noroc!

Alte sloturi


Starburst
Wild Bazaar
Bikini Party
Holy Diver
Panther Moon
Dark Queen