NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Blood suckers

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Blood Suckers 2

Producator

NetEnt

Rating

Blood Suckers a fost un real succes în cazinouri, așa că am fost foarte curioși să vedem cum se prezintă noua variantă. Astăzi am adăugat pe site Blood Suckers 2 gratis, așa că hai să vedem cum e jocul!

Blood Suckers 2 gratis – mai interactiv și mai animat

Spre deosebire de alte jocuri din aceeași serie, cel de față arată cu totul diferit față de primul. Cel mai important este că acum grafica este 3D. Totul pare mult mai realist, iar atmosfera chiar te prinde.

În ceea ce privește elementele speciale, vei găsi simboluri wild, scatter și bonus, alături de o funcție declanșată aleatoriu, care îți aduce simboluri extra în ajutor.

Ai parte și de multiplicatori, așa că poți prinde niște câștiguri foarte bune. Jocul are o rată de plată de 96.94%.

Pariurile se plasează pe 25 de linii de plată fixe.

2 runde bonus diferite

Printre simboluri vei găsi mai mulți vampiri, precum și simboluri standard de cărți de joc. Simbolul wild este un joker care poate înlocui alte simboluri, cu excepția celui scatter. Simbolul wild este marcat cu textul WILD. După model asemănător, simbolul scatter este marcat cu textul SCATTER. Simbolul scatter este cel care aduce rotirile gratuite. Prinde 3 astfel de simboluri pe ecran și primești 10 rotiri gratuite! Mai prinde încă 3 și primești încă 10 rotiri și tot așa!

În timpul rundei bonus cu rotiri gratuite, câștigurile îți vor fi triplate.

Mai există încă o rundă bonus, respectiv cea în care va trebui să ghicești unde se află câștigurile ascunse. Această rundă începe atunci când prinzi pe ecran 3 simboluri bonus (o ușă aurie). Vei fi purtat pe un ecran nou, acolo unde vei alege unde crezi că sunt ascunse premiile. Poți prinde premii în monede, un simbol scatter (care îți va oferi rotiri gratuite) sau un demon (care va termina runda).

Blood Suckers 2 gratis este un joc perfect pentru a exersa elemente speciale de tot felul. Încearcă-l și tu!

Atunci când vrei să joci gratis, folosește unul din bonusurile noastre fără depunere și joacă la Maxbet sau Netbet. Ai parte de 50 RON gratis sau 50 de rotiri gratuite!

Alte sloturi


Roulette VIP
Jackpot Crown
Family guy
Power Stars
Avalon
Super Heroes