GAMING1 producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Amazon-Fierce

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Amazon fierce

Producator

GAMING1

Rating

Jocurile de păcănele online noi sunt foarte animate și au rate bune de plată. Acestea păstrează aceleași reguli simple precum cele clasice, scoțând însă la înaintare o grafică de top. Așa se întâmplă și în jocul Amazon Fierce. Jocul are o experiență de joc foarte relaxantă și are o variație mică, așa că plătește des.

Simbolul wild – cheia jocului de păcănele online

Amazon Fierce este un joc de păcănele cu 5 tamburi (role de joc) și 10 linii de plată fixe. Pentru a juca, tot ce trebuie să faci este să stabilești valoarea pariurilor. Apeși apoi butonul Rotire și jocul pornește. Intră în acțiune și prinde câștigurile ascunse în piramidele aztece.

Cheia jocului este simbolul wild (jokerul). Acesta este marcat ca atare, cu WILD. Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol pentru a forma linii câștigătoare, iar în același timp aduce și runda bonus cu rotiri gratuite. Simbolul funcționează astfel nu doar ca joker, ci și ca scatter sau simbol bonus. Atunci când prinzi 3 simboluri wild pe ecran, primești 10 rotiri gratuite. În timpul celor 10 rotiri vei beneficia de un simbol wild extensibil.

După cum spuneam și la început, jocul are o variație mică, așa că plătește destul de des. Câștigurile sunt mici și frecvente, pe placul celor care urmăresc sesiuni lungi de joc.

Simbolurile includ piramide, cranii, o femeie și mai multe pietre aztece. Simbolul cel mai valoros este femeia. Aceasta îți poate aduce câștiguri de până la 2000x față de pariul plasat.

Amazon Fierce este un joc foarte distractiv, ce te va ține în priză pe întreaga sesiune de joc. Grafica sa este interactivă, iar tamburii au o înfățișare specială, fiind transparenți. Ai astfel mereu pe fundal piramidele aztece și jungla amazoniană. Efectul vizual este inedit.

Amazon Fierce poate fi jucat oricând gratuit pe site-ul nostru. Pe miză reală, acesta poate fi jucat la Circus. Profită și tu de bonusul de bun venit pentru jucătorii noi și joacă din bonusul cu 100% până la 850 RON!

Alte sloturi


Just Jewels
Twin Spin
Reel Steal
Book of Ra
7 Sins
Butterfly Staxx