Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Always Hot Deluxe

Producator

Novomatic

Rating

Jocurile de păcănele cu fructe sunt preferatele tale și vrei să încerci ceva nou? Acum trebuie să te oprești din căutări și să încerci  un joc produs de cei de la Novomatic. Este vorba de Always Hot Deluxe gratis. Vei avea parte de o experiență cu totul aparte în acest joc de păcănele online. Dacă ești nou în lumea jocurilor de noroc, este normal să te întrebi care sunt pașii pe care trebuie să îi respecți pentru a te putea juca. Hai să aflăm în rândurile de mai jos!

Cum mă joc la Always Hot Deluxe gratis?

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să îți alegi miza pe care vrei să o depui. Aceasta poate fi selectată din opțiunea: Bet/Line. Apoi, ce mai rămâne de făcut este să apeși pe tasta spin și să lași rolele să se rotească de la sine, până când vor nimeri o combinație câștigătoare. În momentul în care vei câștiga, rolele vor fi animate prin câteva efecte speciale.

O altă opțiune pe care o poți alege din meniul din josul paginii al jocului Always Hot Deluxe, este Autoplay. Pur și simplu apasă pe butonul verde și lasă rolele să se învârtă până când creditul tău va fi consumat.

Simboluri gustoase

Cel mai bun simbol al acestui joc este reprezentat de numărul 7. Dacă un jucător va prinde 5 șeptari pe o linie de plată, va putea câștiga un număr de 1500000 de credite. Dacă vei prinde cele mai gustoase fructe produse de joc, precum:, lămâi, portocale, prune sau cireșe, vei putea câștiga un număr de maxim 80.000 de credite. Cei care vor fi mai norocoși și vor pune mâna pe simbolurile iconice: BAR sau stelele strălucitoare, vor putea avea un premiu cuprins între: 400.000 de monezi și 120.000 de monezi.

Caracteristica specială gamble

Fiind unul dintre cele mai bune păcănele cu fructe, Always Hot Deluxe gratis este cunoscut pentru caracteristica sa Gamble. Aici, jucătorii își pot dubla premiul precedent prin ghicirea corectă a culorii cărții de joc. Cartea de joc poate să fie roșie sau neagră. În funcție de norocul avut, vei putea să crești premiul, dar dacă ești ghinionist, premiul precedent se va anula. Îți recomandăm să nu folosești funcția Gamble pe câștiguri mari.

Verdict

Acum este momentul în care trebuie să pui punctul pe “i” și să te joci unul dintre cele mai fierbinți jocuri de noroc pe care le vei găsi în mediul online. Cu Always Hot Deluxe gratis, vei experimenta adrenalina, suspansul și bucuria unui câștig la cote maxime. Cu siguranță că vei îndrăgi acest joc dacă ești fanul jocurilor de aparate cu fructe, vechi și tradiționale. Nu uita că te poți juca atât de pe telefonul mobil, laptop, PC sau tabletă, de oriunde și oricât de mult îți dorești. Te invităm să încerci acest joc în versiunea fără plată, chiar acum!

Alte sloturi


Planet of the Apes
Cats Royal
Shining Crown
Troll Hunters
50 Horses
Garden of Riches