iSoftBet producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Alice-in-Wonderland

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Alice Adventure

Producator

iSoftBet

Rating

Alice în Țara Minunilor este unul dintre cele mai atractive jocuri noi de păcănele. Acest joc este creat de Playson și oferă o experiență demnă de un joc pentru PC. Grafica este cu adevărat complexă. De la simboluri și până la animații, totul are un nivel foarte complex și ajută la crearea unei povești pline de farmec. În plus, jocul are o rundă bonus cu rotiri gratis și plăți foarte bune. Încearcă și tu acest slot complet gratuit, direct în această pagină!

Păcănele gratis cu elemente speciale

Alice in Wonderslots surprinde încă de la început, prin felul în care arată. Puțini jucători știu însă că jocul este și foarte profitabil, oferind numeroase oportunități de câștig.

Slotul seamănă foarte mult cu desenul animat, aducând și niște elemente din filmele în aceeași temă, create de Tim Burton.

În ceea ce privește structura, jocul are 5 role și 20 de linii de plată. Vei putea plasa pariuri cu valori între 0.01 și 1. Simbolurile includ personajele mult îndrăgite din poveste (Alice, pălărierul, regina, iepurele, pisica ), precum și semnele clasice de cărți de joc. Simbolurile au animații care mențin un ritm foarte atrenant. Te vei simți în priză și nu te vei plictisi în niciun moment de joc.

Simbolul cel mai valoros este poțiunea magică, aceasta aducând 200 de credite pentru o serie de 5. Pe locul doi se află pisica. Aceasta plătește 180 de credite pentru o serie de 5. Poțiunea magică și pisica sunt și simbolurile speciale ale jocului. Pisica este simbolul wild, putând ajuta la formarea de câștiguri prin faptul că poate înlocui alte simboluri. Alice joacă și ea un rol important, putându-se extinde pentru a acoperi mai multe poziții pe ecran și a genera câștiguri mai mari. Porneșe câteva runde de păcănele gratis și îți vei da rapid seama cum funcționează.

Poțiunea joacă rol de simbol scatter și poate declanșa runda bonus cu rotiri gratuite. Atunci când prinzi 3 simboluri de acest tip, primești 20 de rotiri gratuite. Dacă în timpul acestor rotiri mai prinzi încă 3 simboluri, primești alte 20 de rotiri suplimentare.

Ești gata să intri și tu în aventură? Apasă butonul Start și jocul va începe direct în pagină, în doar câteva secunde! Mult noroc!

Alte sloturi


Dazzle me
Spinions Beach Party
The Catfather
European Roulette
Holmes and the Stolen Stones
Dragon Shrine