IGT producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Cats

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Cats

Producator

IGT

Rating

Dacă pisicile se numără printre animalele tale preferate, atunci trebuie să încerci 100 Cats!

100 Cats este un joc de pacanele video plin de culoare, cu 100 de linii de plată, 5 role și 12 simboluri, dintre care cele mai multe sunt reprezentate de pisici. Simbolul Wild este dat de femeia blondă, iar simbolul Scatter este simbolul “Cats Family”.

Ca la multe alte jocuri pacanele, pentru a începe jocul, trebuie să-ți ajustezi pariul. Odată plasat pariul, poți începe jocul și da startul rotirilor.

Bonusuri la jocuri pacanele

La slotul 100 Cats ai parte de 2 caracteristici bonus. Prima caracteristică bonus este activată în momentul în care simbolul Scatter, adică “Cats Family”, apare oriunde pe rolele 2, 3 și 4. De fiecare dată când se întâmplă acest lucru vei primi 10 rotiri gratuite. A doua caracteristică bonus este activată la finalul fiecărei runde când pe ecran vor apărea 12 cărți de joc cu fața în jos. Pentru a primi bonusul trebuie să selectezi cărțile pentru a găsi unul dintre cele 4 simboluri (romb , treflă, spadă, inimă). Dacă ai găsit 3 cărți de același tip, runda bonus se termină și vei primi jackpotul progresiv asociat cărților pe care le-ai găsit.

Jocul 100 Cats este unul dintre acele jocuri pacanele care oferă bonusuri atractive și diverse caracteristici pentru a-ți garanta câștiguri cât mai mari. Prin urmare, pe lângă aceste două caracteristici ale bonusului, jocul prezintă și o caracteristică specială prin care poți juca 10 jocuri gratuite. Pentru a beneficia de acestea trebuie să obții o combinație câștigătoare de 3 simboluri Scatter. Dacă ți-a reușit această combinație, pe ecran va apărea mesajul “Press Start to run this feature” (Apasă Start pentru a începe caracteristica) și va trebui să dai click pentru a începe. Rolele se vor învârti automat până când runda de rotiri gratuite va fi completă, iar dacă în timpul acestor rotiri gratuite vei obține alte 3 simboluri Scatter, vei mai primi încă 10 jocuri noi gratuite.

Joacă și tu gratis 100 Cats și multe alte jocuri pe site-ul Joc Pacanele!

Alte sloturi


Panther Moon
Butterfly Staxx
Boost Racers
Dragon Reels
Berryburst MAX
Planet of the Apes