jocuri cu pacanele tema sportiva

Jocuri cu pacanele cu temă sportivă

Imaginaţia creatorilor de jocuri cu pacanele nu cunoaşte limite. De la poveştile lumii antice, cu zei din mitologia greacă sau romană, până la personaje din filmele de acţiune sau din seriale de succes. Iar cum distracţia nu este totul în viaţă, nu au fost omişi nici amatorii sportului. Astfel, au apărut jocuri cu pacanele care tratează sporturi precum golf, echitaţie, box sau chiar fotbal.

Păcănele inspirate din lumea sportului

În continuare, vă prezentăm câteva dintre cele mai cunoscute jocuri cu pacanele cu temă sportivă pe care le puteţi găsi pe site-urile caselor de pariuri din România.

Football: Champions Cup

Disponibil pe site-ul Unibet, Football: Champions Cup vine să suplinească dorinţa de competiţie a iubitorilor celui mai popular sport de pe planetă. Liga Campionilor a devenit un adevărat fenomen, nu doar în Europa, ci peste tot în lume, câtă vreme face deja obiectul a numeroase jocuri pe calculator, oferite de branduri mari în domeniu. Astfel, nici creatorii de jocuri cu pacanele nu puteau să rămână mai prejos. Dezvoltatorii jocului încearcă să ne introducă într-o atmosferă cât mai realistă şi mai electrizantă, asemănătoare celei de pe stadion.

Dincolo de culorile vii şi atmosfera incendiară, jocul vine cu o serie de bonusuri şi de cărţi norocoase care aşteaptă să le descoperi. Jocul nu ţine cont de anotimp, nici de sezoane fotbalistice, astfel încât poţi să te distrezi la jocuri cu pacanele cu fotbal în orice moment. Tamburii rotitori sunt amplasaţi în mijlocul unui stadion imens, aceştia fiind semitransparenţi, în spatele lor văzându-se destul de bine gazonul.

Din acest punct de vedere, creatorii jocului şi-au dat toată silinţa să reproducă într-un mod cât mai fidel atmosfera de pe un stadion adevărat de fotbal. Chiar fără a apela la elemente originale, Football: Champions Cup este unul dintre cele mai bine realizate jocuri cu pacanele cu temă sportivă.

Intră în atmosfera de stadion

Înainte de a dat start propriu zis la jocuri cu pacanele, trebuie să vă alegeţi echipa, prin alegerea unui drapel naţional. Aveţi de ales dintre participantele de pe continentul european. Dacă doriţi, puteţi lăsa acest lucru în seama calculatorului şi va face el alegerea în locul dumneavoastră. După ce am ales echipa sub care dorim să jucăm, să aruncăm o privire asupra tamburilor. Avem de-a face cu cinci role, cu câte trei simboluri pe fiecare linie.

Posibilităţile de câştig le găsim pe tot ecranul, tot ce trebuie făcut fiind alegerea celor care ne avantajează şi pe care apreciem că le-am putea regăsi în combinaţiile viitoare. Cu ajutorul săgeţilor sus sau jos putem modifica miza şi să fixăm liniile de plată, după care activarea butonului central va valida alegerile făcute şi va porni jocul. Cât priveşte simbolurile câştigătoare, acestea sunt, cum era şi normal, tot din lumea fotbalului. Astfel, printre acestea vom regăsi mingi de fotbal, mănuşi de portar, fluiere de arbitru, tricouri sau alte elemente caracteristice acestui sport. Fiecare are un preţ pe măsură, iar combinaţiile cu cele mai multe simboluri vă maximizează şi şansele de câştig la jocuri cu pacanele.

Prin urmare, dacă nu aţi mai făcut de mult mişcare, faceţi încălzirea la o rundă de jocuri cu pacanele pe Unibet. Sigur vă veţi intra în ritm.