jocuri cu pacanele

Jocuri cu pacanele Microgaming cu payout mare

Există sute de jocuri cu pacanele din care putem alege atunci când suntem într-un casino online. De ce am alege unul sau altul? Ei bine, un criteriu ar fi tematica și felul în care arată. Pacanelele sunt o modalitate de distracție, așa că e important ca jocurile să fie cât mai animate. Pentru cei care urmăresc însă și să obțină câștiguri de pe urma pacanelelor, rata de profit este criteriul esențial.

Ce este rata de profit și cum o aflăm?

Rata de profit sau payout-ul reprezintă procentul pe care un aparat de pacanele online îl returnează jucătorilor din depuneri. Payout-ul nu arată ce parte din sumă ne este returnată la fiecare depunere, ci procentul total cumulat la toți jucătorii.

La un joc cu un payout mai mare avem mai multe șanse de câștig.

Cum aflăm ce payout are un joc?

În unele cazuri jocurile au payout-ul trecut în tabela de plată, în timp ce în altele cazinourile țin să le păstreze departe de ochii jucătorilor. Putem de asemenea să aflăm rata de profit și de pe site-urile producătorilor. Cel mai simplu mod de a afla rata de payout la jocuri cu pacanele este să căutăm pe internet. Există destule de multe pagini de internet care studiază jocuri cu pacanele și cazinouri (la fel cum facem și noi pe Joc Pacanele). La o căutare simplă putem astfel să aflăm care sunt jocurile cele mai profitabile.

Microgaming: jocuri cu pacanele cu rată de profit peste 97%

Microgaming este unul din cei mai cunoscuți producători de jocuri cu pacanele. Cu sute de jocuri în portofoliu, aceștia se mândresc cu una din cele mai variate game. În plus, jocurile lor sunt și foarte profitabile, sărind peste 95% în materie de payout. Există însă o categorie de jocuri cu totul specială, care sare chiar peste 97%!

Supernova este unul din cele mai profitabile jocuri cu pacanele. Cu un payout de 97.05%, acesta este cu siguranță atractiv. Jocul are 27 de linii de plată, o rundă bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori și o tematică futuristă.

Hot Ink este un joc cu un payout de nu mai puțin de 97.5%.  Jocul are 1024 de combinații câștigătoare și o tematică foarte cool inspirată din emisiunile cu saloane de tatuaje (ex.Miami Ink). Jocul are rotiri gratuite, multiplicatori și un jackpot fix de 1000 de monede!

Avalon 2 este unul cele mai îndrăgite jocuri cu pacanele de la Microgaming. Acesta are un payout de 97% și 243 de liii de plată. Runda bonus Grail are 8 funcții speciale din care putem alege pentru a ne crește câștigurile. Avalon 1 poate fi încercat gratis și la noi pe site, în pagina Joacă.

Dr Watts Up are de asemenea un payout de 97% și 243 de lini de plată. Jocul are 2 runde bonus speciale și oferă foarte multe șanse la câștiguri generoase.

Nu în ultimul rând, High Society are și el payout de 97%. Jocul are 25 de linii de plată, simboluri scatter, simboluri wild extensibile și numeroase atracții.

Urmărește așadar aceste jocuri cu pacanele de la Microgaming atunci când vrei să îți crești profitul la joc!