fruit cocktail gratis

Fruit Cocktail – jocul super cool cu fructe

25 iul. 2017

Fruit Cocktail este unul din cele mai populare jocuri cu pacanele din toate timpurile. Jocul întâlnit în toate sălile de joc a ajuns și în online, continând să facă furori după atât de mulți ani de la apariție. Jocul de pacanele Fruit Cocktail aduce toate fructele norocoase și le îmbină cu premiile de top într-o combinație de zile mari.

Câștiguri foarte mari

Un român este mult mai fericit după ce a prins un cocktail norocos de 35000 de credite la acest joc. Cele 35000 de credite au fost câștigate în runda bonus devenită deja celebră. Fruit Cocktail online este un joc de pacanele foarte profitabil, care poate întoarce foarte mult către jucător.

jocuri cu pacanele

Jocul cu fructe ne poartă într-o atmosferă foarte cool la propriu. Iată de ce spunem asta!

PovesteaStructuraLinii de platăPayoutSimboluriRunda bonus cu rotiri gratuite
Fruit Cocktail este unul din acele jocuri pacanele fructe care, deși clasic, păstrează o interactivitate foarte mare. Jocul este cool în primul rând pentru că acțiunea sa se petrece printre cuburi de gheață. Personajul principal este căpșunica. Aceasta plutește într-un cocktail și ne invită să rotim simbolurile pe role. Jocul este cool însă nu doar datorită cocktail-ului răcoritor pe care îl formează, ci și datorită felului simpatic în care căpșunica interacționează cu noi (zâmbește, ne face cu mâna etc) și mai ales datorită câștigurilor atractive.
Jocul este creat de cei de la Igrosoft și are o structură simplă, în stil clasic. Avem așadar 5 role și 3 rânduri. Jocul de pacanele Fruit Cocktail a fost gândit inițial pentru aparatele din sălile de joc și păstrează interfața acestora. Găsim așadar butoanele Help (pentru regulile jocului și tabela de plată),  butoane pentru setarea liniilor de plată, Bet pentru plasarea mizei, Double pentru funcția gamble și Start pentru pornirea jocului. Butonul Double trebuie folosit cu atenție, acesta putând să schimbe cu totul sensul jocului. După fiecare câștig putem alege dacă vrem să colectăm câștigul sau să-l jucăm pe pariu pentru a-l dubla (de aici și numele butonului). Pentru a-l dubla trebuie să ghicim culoarea unei cărți. Dacă ghicim, câștigul ni se dublează. Dacă nu, pierdem tot. Îți recomandăm să joci câteva runde de pacanele Fruit Cocktail gratis pentru a te familiariza cu funcția gamble.
Fruit Cocktail online are 9 linii de plată ajustabile. Asta înseamnă că putem alege pe câte linii vrem să jucăm la fiecare rotire. Putem selecta 1,3, 5, 7 sau 9 linii. Liniile de plată ajustabile reprezintă cu siguranță un punct forte al jocului.
Jocul are un payout (rata de câștig) de 94.39%. Câștigul cel mare are valoarea de 5000 de credite și se prinde atunci când se prind 5 simboluri cu logo-ul jocului. Profită și tu de un bonus exclusiv la jocuri cu pacanele și începe să câștigi azi!
Jocul este cu totul depre fructe. Găsim așadar struguri, mere, lămâi, pepeni și bineînțeles căpșuni. Tot arsenalul de jocuri pacanele fructe. Interfața este una prietenoasă și jucăușă. Simbolurile sunt foarte colorate și contribuie foarte mult la stabilirea atmosferei vesele în stil retro. Simbolul wild este reprezentat de paharul de cocktail. Acesta poate înlocui orice alt simbol, cu excepția căpșunii. Căpșuna este simbolul scatter și deschide runda bonus.
Jocul are un atu important în fața altor jocuri cu pacanele clasice. Este vorba de runda bonus care poate crește considerabil câștigurile. Runda bonus este responsabilă în mare parte pentru succesul imens al jocului, rămas în topul preferințelor tuturor jucătorilor după tot acest timp. Runda se activează atunci când avem cel puțin 3 simboluri de căpșună pe ecran. Atunci când începe runda, apare un ecran separat cu un set de role înconjurat de un șir de simboluri. Din șirul de simboluri sunt alese aleatoriu 3. O luminiță se oprește apoi pe unul dintre acestea. Dacă simbolul pe care s-a oprit luminița se găsește și pe role, pariul este multiplicat de un anumit număr de ori. Spre exemplu, cireșele dublează pariul, în timp ce logo-ul Fruit Cocktail îl înmulțește de 100 de ori. Lucrurile sunt mai simple decât par. În ceea ce privește numărul de runde bonus, 3 căpșuni activează o rundă, 4 activează două, iar 5 activează trei. Sfârșitul rundei bonus este marcat de apariția simbolului EXIT. Luminița trece de la un simbol la altul, iar runda se termină atunci când aceasta se oprește pe un simbol EXIT. Câștigurile din rundele bonus se adună și sunt apoi adăugate la câștigurile din jocul de bază. Încearcă un joc de pacanele Fruit Cocktail gratis și te vei convinge!

Trucuri la Fruit Cocktail online

Ca în cazul oricărui joc, și pentru Fruit Cocktail există o serie de trucuri descoperite de jucători. Iată mai jos o serie de trucuri specifice!

Valoarea pariurilorButonul DoubleRunda bonusAlternative
Testând diferite mize pe fiecare rotire am ajuns la concluzia că acestea nu influențează câștigurile. Prin urmare, mizele oricât de mici se pot dovedi câștigătoare. Mizează liniștit în funcție de bugetul tău, pentru a rămâne în joc mai multe runde! Bineînțeles, valoarea mizelor influențează însă suma pe care o putem câștiga.
Folosește butonul Double doar în cazul câștigurilor mici, pentru a avea o șansă să le multiplici! Pariază pe câștiguri mari doar dacă îți plac riscurile mari. Funcția gamble este una pur bazată pe noroc și reprezintă de fapt un pariu de tipul totul sau nimic.
Dacă ai un buget mai mic, este util să împarți eficient pe mai multe runde, astfel încât să poți aștepta runda bonus.
Există multe jocuri cu pacanele fructe, atât mai vechi, cât și mai noi. Dacă vrei să mai încerci și alte jocuri cu pacanele cu fructe în afară de Fruit Cocktail, încearcă și 20 Super Hot, Burning Hot, 5 Dazzling Hot, Fruit Mania, Fire Joker sau Fruit Shop.

Articolele din seria :