bally gaming

Jocuri cu pacanele Bally Gaming – elemente speciale cu carul

8 ian. 2018

Este mereu distractiv să descoperi jocuri cu pacanele noi. Iar dacă joci la NetBet, ai la dispoziție jocuri de la foarte mulți producători de top. Bally Gaming este un software disponibil în exclusivitate la NetBet și are jocuri foarte atractive. Descoperă și tu aceste jocuri și joacă mai profitabil la casino!

Bonus exclusiv cu rotiri gratuite

Prezența jocurilor Bally Gaming în portofoliul celor de la NetBet nu poate decât să ne bucure. Acest producător este unul dintre cei mai vechi pe piață și are un portofoliu foarte atractiv de jocuri cu pacanele.

Bonusul nostru la NetBet îți aduce 50 de rotiri gratuite în exclusivitate. Beneficiezi astfel de 50 de rotiri gratuite fără depunere la înregistrare, iar la efectuarea primului depozit primești dublarea sumei depuse. Ajungi astfel să joci mult mai mult, fără eforturi suplimentare. Cazinoul îți oferă runde gratuite și bani din partea casei. Revendică-ți și tu bonusul acum!

Bally Gaming – jocuri cu tradiție de aproape 90 de ani

Compania Bally a apărut în America, în sânul industriei de cazinouri. Aceasta a avut un traseu foarte intersant, fiind cumpărată în repetate rânduri. Mai exact, compania a apăurt în Las Vegas, în 1932. Numele de Bally a apărut de-abia în 2006, până atunci compania având diverse alte nume (ex.Alliance Gaming). De la apariție și până acum, producătorul a oferit jocuri de pacanele și PacMan într-o serie foarte largă de cazinouri. Pentru că ne intersează cu precădere jocurile online, ne vom concentra pe activitatea companiei după preluarea numelui Bally.

Jocurile lor sunt renumite pentru grafică și elementele speciale. Acestea sunt disponibile și pe dispozitive mobile, fiind astfel gata pentru a fi jucate de oriunde, în orice moment.

Bally a dezvoltat rapid gama de tematici pentru jocurile sale, depășind pragul clasicelor fructe și șeptari. Au apărut astfel jocuri inspirate de filme, emisiuni tv americane, trupe și multe alte teme atractive.

Cele mai populare jocuri cu pacanele de la Bally Gaming

La momentul redactării acestui articol la NetBet găseai două dintre cele mai cunoscute jocuri cu pacanele de la Bally. Este vorba de Quick Hit Platinum și Rocket Returns. Citește mai departe pentru a afla motivul pentru care sunt atât de căutate și apreciate aceste jocuri!

Quick Hit Platinum

Quick Hit Platinum face parte dintr-o serie de jocuri foarte renumită de la acest producător. Seria mai include nume precum Quick Hit Pro, Quick Hit Las Vegas sau Quick Hit Black Gold. Multe dintre dintre jocuri cu pacanele au și jackpot. Interfața retro te face să te simți exact la fel ca în fața unui aparat de joc, chiar la tine acasă. Simbolurile includ cireșe, șeptari, clopoței și BAR.  Jocul Quick Hit Platinum are 30 de linii de plată. Miza maximă este de 300 de credite.

Payout-ul maxim al jocului este 2500 de monede. Ai la dispoziție o serie largă de elemente speciale. În primul rând, simbolul wild este marcat drept Wild Joker și funcționează exact ca un joker, putând înlocuind alte simboluri pentru a forma câștiguri. Un alt simbol special este cel Scatter pentru rotiri gratuite. Acesta este marcat drept Free Spins Bonus și aduce rotirile gratuite atunci când apare de cel puțin 3 ori. Poți primi până la 30 de rotiri gratuite.

Există de asemenea și un simbol Scatter special, specific jocului. Este vorba de simbolul Quick Platinum. Acesta aduce o plată de până la 5000 de monede pentru 5 simboluri.

Nu în ultimul rând, mai există un simbol Scatter specific seriei de jocuri. Atunci când prinzi 9 simboluri Quick Hit ai un câștig 2000x. 8 simboluri de acest tip îți aduc 650x miza, iar valorile scad pe măsură ce scade și numărul de simboluri.

După cum poți vedea, există foarte multe elemente speciale menite să te ajute să îți crești considerabil câștigurile. Quick Hit Platinum este unul dintre cele mai atractive jocuri din seria Quick Hit!

Rocket Returns

Rocket Returns este un joc foarte inedit, care aduce o structură unică și o serie largă de elemente interactive. Jocul are un format 1-2-3-2-1 de role și un număr redus de simboluri. Există mai exact 5 simboluri standard (un șeptar albastru, unul portocaliu, un triplu BAR, un dublu BAR și un BAR simplu). Simbolul wild este o dinamită roșie, iar simbolul Bonus este o rachetă.

Runda bonus aduce 5 rotiri gratuite și se activează atunci când prinzi rachete pe liniile 1, 5 și 9. Rotirile pot fi suplimentate dacă mai prinzi alte simboluri de rachetă pe parcurs. Simbolurile wild vin la pachet cu multiplicatori, așa că se lasă cu câștiguri generoase.

Grafica ajută foarte mult la creșterea interactivității jocului. Interfața este simplă și în același timp aparte. Fundalul este predominant negru și îți arată o panoramă asupra unui oraș. Atunci când prinzi un câștig, momentul este sărbătorit cu artificii. Vei remarca faptul că simbolurile sunt pixelate, redând perfect grafica din jocurile vechi.

Datorită formatului foarte simplu și aparte al jocului, și regulile sunt foarte ușoare. Tot ce trebuie să faci pentru a începe jocul este să îți alegi miza. Vei juca automat pe toate cele 9 poziții pentru simboluri. Cu o miză de 0.25 vei juca de exemplu de 2.25 de credite (0.25 x 9).

Rocket Returns este cu siguranță un joc ce merită încercat, măcar pentru a testa o dată structura sa aparte.

Jocurile Bally Gaming disponibile la NetBet au elemente unice care le fac să fie cu totul deosebite și să se remarce în fața tuturor celorlalte. Profită și tu de bonusul nostru special la NetBet și poți juca mai mult! Cazinoul online are foarte multe opțiuni atractive, pentru toate gusturile. Găsești acolo jocuri cu pacanele de la iSoftbet, Barcrest, Quickspin, Playtech, Microgaming și mulți alții.

De reținut

  • Bally Gaming este un producător cu foarte multă experiență
  • Jocurile lor se găsesc la NetBet
  • Quick Hit Platinum și Rocket Returns au numeroase elemente speciale
  • Doar pe Joc Pacanele ai 50 de rotiri gratuite în exclusivitate