ainsworth

Despre jocurile Ainsworth Gaming de tip slot

11 dec. 2017

Atunci când joci pacanele online, e posibil să dai și peste jocuri de la Ainsworth. Acesta este un producător de jocuri cu pacanele de origine australiană, fondată de Len Ainsworth. Acesta este cel care în 1953 fonda și Aristocrat, companie ce a ajuns pe locul 2 în rândul celor mai mari producători de sloturi. Jocurile lor noi sunt foarte interesante, așa că merită să știi câte ceva despre ele! Îți arătăm mai jos caracteristicile jocurilor și unde le poți juca mai profitabil!

Ainsworth – jocuri cu pacanele cu structură simplă

Dacă ar fi să comparăm jocurile acestui producător cu cele ale competiției, am putea spune că ele mizează pe simplitate. Nivelul de detaliu este mai ridicat decât în cazul jocurilor clasice, dar structura este una simplă. Jocurile lor includ rotiri gratuite și simboluri speciale, dar fără a aduce însă funcții complicate. Odată ce ai încercat un joc de-ale lor, vei ajunge să le recunoști cu ușurință.

La noi în țară, găsești jocuri cu pacanele de acest tip la NetBet. Cazinoul online are în portofoliu în jur de 10 jocuri cu tematici diverse. Dacă nu știai, atunci când te înscrii la NetBet folosind link-urile și ofertele de pe Joc Pacanele beneficiezi de bonusuri unice. Spre exemplu, bonusul la depozit de la înregistrare îți aduce 50 de rotiri gratuite și dublarea sumei depuse, în limita a 800 RON. Depui 50 RON și joci de 100, asta pe lângă 50 de rotiri gratis. Profită și tu acum!

Caracteristicile principale ale jocurilor

Una din caracteristicile de semnătură ale acestui producător este reprezentată de sunet. Încă de când deschizi jocul vei observa sunete distinctive. Câștigurile sunt marcate la rândul lor de sunete speciale. Deși pare mai puțin important, sunetul ocupă un rol esențial în stabilirea atmosferei de joc.

Jocurile au apoi o interfață puțin diferită la nivelul butoanelor de control. Găsești funcțiile obișnuite pentru reglarea pariurilor, dar butoanele arată și funcționează diferit. Este util să încerci câteva rotiri într-un joc demo pentru a te obișnui cu interfața. Te vei obișnui repede, dar la început poate apărea puțin complicat să găsești locul din care reglezi creditele și liniile de plată. Urmărește o rotiță în partea de jos, în stânga (aceasta îți va permite să reglezi valoarea pariului) și un buton Spin în partea de jos, în dreapta (acesta pornește jocul).

Pe măsură ce joci vei vedea că ai parte de simboluri wild și scatter, unele dintre ele fiind chiar fixe sau extensibile. Ai parte astfel de un joc dinamic, în care câștigurile se adună într-un mod foarte rapid.

Nu în ultimul rând, am putea spune că aceste jocuri cu pacanele redau destul de bine atmosfera din sălile de joc. Simbolurile lor sunt desenate în detaliu, păstrând însă o notă ușor retro. Cu siguranță că nu vei confunda niciodată un joc Ainsworth cu unul NetEnt. Dacă ar fi să găsim un producător în același stil, am spune mai degrabă Novomatic, EGT sau IGT.

Cele mai interesante jocuri de la Ainsworth

După cum spuneam mai sus, NetBet este cazinoul online românesc la care găsești jocurile producătorului australian. Pentru a le găsi imediat, intră în secțiunea Cazino și selectează apoi Furnizori din meniu. Vei putea vedea apoi jocurile Ainsworth. Iată câteva din recomandările noastre:

Safari SpiritBig ThunderTwice the Money

Safari Spirit este unul din cele mai cunoscute jocuri cu pacanele ale acestui producător. Jocul are o temă atractivă cu animale și te face să te simți în fața unui aparat real de joc.

Safari Spirit te aduce în mijlocul savanei, printre lei, elefanți și alte ainmale sălbatice. Jocul are 50 de linii de plată ajustabile și o structură clasică de 5 x 3 role. Printre simboluri găsești gheparzi, lei, girafe, bizoni și semne de cărți. Simbolul wild este reprezentat de elefant și vine de obicei în grămezi, acoperind mai multe poziții pe role. Apusul este simbol scatter și aduce rotirile gratuite. 3 simboluri de acest tip îți aduc 8 rotiri gratuite, 4 îți aduc 12 rotiri, iar 5 îți aduc 20. Acestea pot fi și suplimentate, așa că te poți alege cu zeci de rotiri. Încearcă și tu Safari Spirit în gama de jocuri cu pacanele NetBet!

Big Thunder este tot un joc inspirat tot de animalele sălbatice, concentrat însă pe unul specific: gorila. Personajul principal este o gorilă care seamănă cu King Kong. Jocul are 30 de linii de plată ajustabile și o variație mică. Acest lucru se traduce prin faptul că prinzi câștiguri în mod frecvent.

Simbolurile includ măști și tobe tribale, scuturi, șerpi și bineînțeles o gorilă. Jocul are simboluri wild și scatter și o rundă bonus cu 15 rotiri gratis. Există de asemenea și o rundă bonus specială în care poți câștiga mii de credite. Big Thunder merită cu siguranță un spin!

După cum îi spune și numele, Twice the Money este un joc perfect pentru a strânge câștiguri. Simbolurile scatter aduc 10 rotiri gratuite în timpul cărora poți prinde premii foarte mari cu ajutorul unui multiplicator. Dinamita-multiplicator crește în timpul rotirilor și ajunge până la 8x. Rotirile gratuite pot fi și ele suplimentate, așa că se ajunge la câștiguri de top. Încearcă-ți și tu norocul la jocuri cu pacanele!

Jocurile Ainsworth Gaming sunt o adevărată plăcere de jucat. Acestea au reguli simple și aduc câștiguri foarte mari. Este ușor și distractiv să prinzi premii de milioane. NetBet este un casino online cu o ofertă foarte variată de jocuri, iar din fericire poți găsi aici și jocurile atractive ale acestui producător australian. Găsești de asemenea și jocuri de la Pragmatic, EGT, Microgaming, NetEnt și mulți alții.

De reținut

  • Jocurile Ainsworth redau atmosfera sălilor de joc
  • Producătorul australian are jocuri cu speciale
  • La NetBet găsești mai multe jocuri interesante