jocuri cu aparate pacanele

Planet of the Apes – jocuri cu aparate păcănele noi

Industria de jocuri cu păcănele se inspiră adesea din legende, basme, lumea muzicală și, nu în ultimul rând, din cinema. Astfel, pe jocpăcănele.ro găsești sute de jocuri distractive, cu grafică video și sunet de cea mai înaltă calitate, care îți aduc zâmbetul pe buze datorită temelor cool pe care  le au ( ca să nu mai vorbim de jackpoturile uriașe). Un astfel de joc îndrăgit este Planet of the Apes, făcut în colaborare cu cei de la 20th Century Fox. Dacă ești tentat să încerci jocuri cu aparate păcănele video HD, Planet of the Apes este un produs de ultimă generație în industria de jocuri cu păcănele pe care ți-l recomandăm cu încredere. Mai jos, îți prezentăm pe larg ce avantaje are acest joc și cum te pot ajuta acestea să câștigi cât mai multe premii. De la bonusuri, rotiri gratuite și jackpot, Planet of the Apes trebuie încercat!

Fenomenul Planet of the Apes

Primul film Planet of the Apes a apărut în anul 1968 și a fost extrem de popular la acea vreme. În urma acestui succes, câțiva ani mai târziu a apărut și un serial. Odată cu avansarea tehnologică din secolul 21, producătorii de la Hollywood au decis să reînvie acest film și să-l refacă folosind camere de filmat și efecte de ultimă generație și actori de top.  Au apărut două filme – primul în 2011, Rise of the Planet of the Apes, iar în 2014 s-a lansat și continuarea, Dawn of the Planet of the Apes. Ambele pelicule au fost nominalizate la Oscar și au avut succes la public, fiind blockbusterele anilor respectivi. În 2017, a apărut și War of the Planet of the Apes care, de asemenea a fost nominalizat la Oscar, semn că această franciză este una de succes, apreciată în întreaga lume.

Pentru a continua promovarea universului Planet of the Apes, cei de la 20th Century Fox au colaborat cu cei de la NetEnt, o companie prestigioasă în industria jocurilor video și au creat jocuri cu aparate păcănele Planet of the Apes. Acest joc te poartă într-o aventură care se desfășoară între cele două faze diferite ale vieții liderului armatei de aur Caesar.

Jocuri cu păcănele Planet of the Apes

Acest joc HD nu este doar o tactică de promovare de la Hollywood, ci este întradevăr un joc foarte reușit pentru fanii de jocuri cu aparate păcănele! Planet of the Apes are role duble care combină elemente din cele două filme blockbuster, Rise of the Planet of the Apes (2011) și Dawn of the Planet of the Apes (2014). Experiența de joc este deosebită datorită calității imaginii. Ecranul jocului este împărțit în două – partea stângă este luminoasă, iar cea dreaptă întunecată, cele două extreme semnificând răsăritul (Rise) și zorii (Dawn). Este ca și cum te-ai juca două jocuri cu aparate păcănele în același timp! Cu ajutorul luminilor atent alese, atmosfera din Planet of the Apes se simte și prin ecranul acestui joc de sloturi. Privit în ansamblul său, ecranul de joc conține zece role și trei rânduri. Separând partea stângă a ecranului de cea dreaptă, fiecare secțiune are 5 role și câte 20 de linii de plată fixe. Această idee de joc este inedită și aduce câteva surprize plăcute pentru jucătorii pasionați.

Jocul poate fi jucat și de pe smartphone. Astfel, distracția cu acest joc creativ poate să înceapă oricând și oriunde. Practic, ai două jocuri  într-unul singur, pe care poți să îl joci oricând îți dorești!

Bineînțeles, există și opțiunea de a juca Planet of the Apes gratis, pentru a te convinge cât de grozav este realizat și pentru a testa cât de profitabil poate fi. Atât rolele de joc, cât și simbolurile au un aspect de nota zece și cu siguranță îți vor capta atenția. Dar pe lângă asta, mai importante pentru un jucător de jocuri aparate păcănele sunt bonusurile și șansele de câștig! Cu două feluri diferite de free spins – rotiri gratis –  și simboluri Bonus, Scatter și combinații Wild, caracteristica de joc la dublu te scoate în avantaj.

Fiecare dintre cele două seturi de role se mișcă și operează independent, acordându-ți propriile premii.

Fiecare dintre cele două seturi de role se mișcă și operează independent, acordându-ți propriile premii. În ambele cazuri, scopul jocului este așa cum te-ai aștepta să fie. Ca la orice joc de aparat online, plățile de fac de la stânga la dreapta. Pentru a declanșa o combinație câștigătoare, e necesar să nimerești trei simboluri similare pe role.

Simboluri câștigătoare

Simbolurile din ambele zone de joc sunt destul de asemănătoare și variază de la decari la ași, ca în cazul multor jocuri cu păcănele. Acestea oferă o plată scăzută. Toate personajele umane din film oferă recompense medii la jocuri cu aparate păcănele, iar simbolurile cu plata cea mai mare sunt alcătuite din două caractere de maimuță în ambele jocuri, cele mai mari câștiguri fiind de 600 de monede (înmulțite cu miza pe care ți-ai setat-o).

Un lucru inedit este acela că, dacă un simbol Wild apare pe o rolă din partea stângă a ecranului, la Rise , va fi transferată apoi la porțiunea Dawn pentru a acoperi aceeași rolă și acolo. Există, de asemenea, simboluri Scatter pe fiecare set de role care pot lansa premii instant dacă ai nimerit trei sau mai multe în fiecare zonă. Acest lucru va declanșa și un joc gratuit de rotiri.

Jocul Rising Free Spins acordă 10 rotiri gratuite și înregistrează numărul de simboluri Wild colectate în timpul funcției, iar la final aceste cărți Wild vor fi adăugate aleatoriu pe rolele de joc, sporindu-ți șansele de câștig! Este, întradevăr, unul dintre cele mai avantajoase jocuri din ultima vreme.

Rămâne doar să încerci acest slot online ca să te convingi de premiile pe care le-a pus la bătaie!

Mizele sunt setate la butonul NIVEL, iar valoarea unei fise începe de la 0.01. Planet of the Apes completează frumos lista noastră de jocuri cu aparate păcănele și nici nu necesită un cont pentru a-l juca gratuit. În cazul în care vrei să pariezi sume reale la acest joc, nu uita să îți revendici bonusul Unibet de 100% până la 500 RON sau 200% până la 300 RON! Poți face acest lucru pe pagina noastră, unde ți-am pregătit cele mai profitabile bonusuri pentru jocuri cu păcănele. Multă baftă!