pacanele cu tema mitologica

Jocuri ca la pacanele cu temă mitologică

Indiferent de evoluţia tehnologică, oamenii sunt încă fascinaţi de legendele mitologiei antice. De la filme care au făcut istorie, tot aşa există şi jocuri ca la pacanele care fac legea pe cazinourile online.

Descoperă păcănele cu temă mitologică!

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri ca la pacanele cu temă mitologică este Grace of Cleopatra. Inspirat de frumuseţea străvechii regine a Egiptului antic, Video slotul este asemănător cu vechile jocuri pe care le întâlneam la sălile clasice. Diferenţa este că acolo aveam doar trei role, iar pe varianta online avem cinci. Altminteri, jocul este conceput ca unul interactiv, fiind unul dintre cele mai atractive jocuri ca la pacanele, cu mai multe linii de plată.

Jocul este unic în felul său, folosind o mulţime de elemente ale Egiptului antic, de la cultură, la simboluri şi chiar muzică. Dincolo de aceasta o voce seducătoare te duce cu gândul la frumoasa regină, care te poate transporta înapoi în timp, de la jocuri ca la pacanele în ţara piramidelor.

Vino în lumea lui Zeus!

Un alt titlu extrem de popular este Zeus 3. Pornind de la măreţul Zeus, considerat de vechii greci tatăl zeilor şi al oamenilor, jocul oferit de NetBet şi Unibet este prezentat prin două simboluri Wild. Acesta apare în toată măreţia sa pe rolele de joc, care îţi poate aduce câştiguri nemăsurate. Cel de-a doilea simbol wild este Colosseumul, iar acest înlocuieşte un alt simbol celebru al seriei Zeus, în care acesta din urmă ţinea un toiag strălucitor.

Dacă primul avea rol de Scatter, putând oferi jucătorilor runde gratuite, cel de-al doilea simbol de la jocuri ca la pacanele acţionează ca un multiplicator, două dintre acestea putând aduce combinaţii câştigătoare pe liniile de plată.

Totodată, pe acest tip de jocuri ca la pacanele vei beneficia de un bonus în rotiri gratuite, numărul de simboluri scatter de pe liniile de plată indicând şi numărul de runde gratis câştigate de tine. Astfel, la trei simboluri de acest tip vei câştiga 10 runde gratis la jocuri ca la pacanele, iar la 4 vei avea parte de 25 şi multiplicarea de 10 ori a Betului. Nu mai spunem de cinci simboluri, care vă aduc din prima maximum de 50 de rotiri gratuite plus multiplicarea de 50 de ori a sumei de plată. Ca noutate pentru jocuri ca la pacanele, Zeus 3 dă posibilitatea rotirii rolelor de la stânga la dreapta şi invers, în ordinea dorită de noi, multiplicând în acest mod şansele de câştig.

Concluzii

Iar dacă până nu demult fanii acestui joc se puteau bucura de el doar într-o versiune lansată pe Facebook, Zeus 3 vine cu simboluri şi câştiguri cât se poate de reale.

Nordic Heroes este un alt titlu îndrăgit, unde avem şansa de a găsi comorile din Pădurea Norocului şi Marea Gloriei, alături de eroii mitologiei scandinave Thora şi Ragnar. Mai mult, alături de aceştia poţi omorî o mulţime de creaturi malefice şi lupi ascunşi în pădure.

Până a trece însă de obstacole, la aceste jocuri ca la pacanele avem parte de o mulţime de premii surpriză, iar ciocanul lui Ragnar şi săgeţile Thorei sunt aducătoare de puncte bonus consistente.