jocuri ca la pacanele Merry Xmas

Pacanele de iarnă: Merry Xmas

15 dec. 2016

Ho Ho Ho! Iată încă un joc din seria de jocuri ca la pacanele în spiritul de iarnă! Astăzi îți prezentăm Merry Xmas. Tematica pentru jocuri ca la pacanele este extrem de diversă, iar Crăciunul este un moment surprins foarte frumos  în interfețele de joc. Merry Xmas se remarcă în special prin simbolurile desenate de mână care amintesc de desenele și filmele de animație.

Producătorii au avut grijă să folosească toate elementele noastre preferate legate de Craciun. Interfața include bineînțeles simbolul lui Moș Crăciun, dar și reni, clopoței, globuri, bastonașe, lumânări și multe altele. Fundalul este unul de poveste, plin de zăpadă. Chiar în timpul jocului ninge, ceea ce aduce o notă de interactivitate în plus. Același efect este susținut și de flacăra de lumânare.

Structură simplă de joc, pentru toată lumea

Merry Xmas urmează nu doar o structură tradițională la nivelul simbolurilor, ci și o structură foarte simplă de joc. Jocul de pacanele are 5 role și 15 linii de plată.

Este foarte ușor să câștigi. Mai exact, de fiecare dată când se aliniază 3 sau mai multe simboluri de același tip oriunde pe role. Nu doar de la stânga la dreapta, ci și de la dreapta la stânga sau pe centru. Întrucât sunt doar 15 linii de plată, șansele să prinzi un câștig sunt foarte mari.

Ce trebuie să știi despre rolurile simbolurilor

Există 4 simboluri wild în joc, care apar exact sub formă de multiplicatori. Atunci când vezi simbolurile 2x, 3x, 4x sau 5x știi că ai prins un simbol wild.

Simbolul bonus are forma unui cadou. Atunci când nimerești un cadou de rola 1, 3 și 5 începe o rundă bonus în care poți alege una din 3 cutii de cadouri pentru premii instant în bani.

Pentru cei care urmăresc adrenalina, funcția gamble pică excelent. Aceasta oferă posibilitatea de a dubla sau crește de 4 ori câștigul printr-un pariu totul sau nimic. Funcția este foarte simplă: trebuie să ghicești culoarea sau tipul unei cărți. Dacă ghicești, ți se multiplică valoarea totală a câștigului. Dacă nu, pierzi totul. Funcția amintește foarte mult de jocuri ca la pacanele clasice, precum Book of Ra sau Fruit Cocktail. De fapt, per ansamblu, chiar dacă avem de-a face cu un joc de pacanele de tip video, foarte multe elemente sunt proprii mai degrabă jocurilor clasice.

Așadar, Merry Xmas este unul dintre acele jocuri ca la pacanele ideale pentru cei care apreciază o structură simplă și o temă foarte simpatică de sezon. Jocul de pacanele Merry Xmas poate fi jucat în cazinoul nostru partener de aici.