noroc 77777

Jocurile cu 77777 gratis – de unde vine norocul?

Jocurile cu șeptari se bucură de o popularitate imensă. Simbolurile 77777 au fost integrate în jocurile de noroc datorită faptului că sunt considerate a fi printre cele mai norocoase. Te-ai gândit vreodată de ce cifra 7 este atât de des asociată cu norocul? Citește mai departe pentru a afla motivele și a descoperi o serie de jocuri 77777 gratis la care îți poți testa norocul!

77777 – cifra magică

Studiile au arătat că oamenii aleg numărul 7 de cele mai multe ori atunci când li se cere să aleagă un număr între 1 și 10. În mod similar, această cifră este aleasă adesea drept favorită. Unul dintre motivele pentru care acest lucru se întâmplă atât de des poate fi legat de importanța pe care diverse culturi i-au acordat-o. De la religie și până la aspecte ce țin de matematică, există foarte multe asocieri pozitive ale acestui număr.

Sunt șapte zile ale săptămânii, șapte culori ale curcubeului, șapte continente, șapte mări, șapte minuni ale lumii. În religia iudaică și islamică se vorbește de șapte raiuri, în timp ce în confucianism combinația dintre Yin și Yang și cele cinci elemente (cifra șapte) reprezintă echilibrul. Exemplele pot continua foarte mult.

Având rădăcini atât de puternice în percepția oamenilor, nu e de mirare că numărul șapte a ajuns să fie considerat norocos. Dacă acest lucru este adevărat sau nu, o cu totul altă discuție.

Atunci când crezi că adevărat în noroc și în pașii pe care trebuie să îi faci pentru a avea succes, lucrurile se și întâmplă așa. Nu există o explicație științifică pentru acest lucru, însă se pare că funcționează. Gândirea pozitivă contează foarte mult și te poate ajuta să îți atingi obiectivele. Dacă joci cu gândul că ești norocos și că vei câștiga, șansele tale sunt mai mari.

77777 gratis – testează-ți norocul

Nu putem spune cu precizie că jocurile cu 77777 sunt mai norocoase decât altele. După cum am mai vorbit în articolele anterioare, trebuie să ții cont și de ratele de plată, variație sau elementele speciale. Atunci când îmbini însă toate aceste elemente, șansele tale de câștig sunt considerabil mai mari. Citește și articolele din categoria trucuri la păcănele pentru a afla cum să joci profitabil.

Știm că poate părea destul de complicat să găsești jocul potrivit. Secretul pentru a-l găsi este să încerci cât mai multe. Pentru a putea completa doza de energie pozitivă e important să îți placă jocul de păcănele pe care îl joci. Iată în continuare câteva jocuri de păcănele 77777 gratis pe care le poți încerca direct aici pe site, în pagina de Pacanele Gratis. Am selectat păcănele cu rate bune de plată, elemente speciale și grafică interactivă, care să te și distreze și să îți aducă și câștiguri bune. Jocurile sunt exact la fel precum cele din cazinouri, așa că vei ști perfect cum să joci atunci când alegi miza reală.

5 Dazzling Hot

5 Dazzling Hot este un joc 77777 gratis de la EGT. Simbolurile de fructe și șeptari îți aduc premii foarte atractive, iar animațiile cu flăcări te țin în priză.  Jocul are și un simbol scatter (o steluță aurie). Având de-a face cu un joc clasic EGT, este prezentă și funcția Gamble. Aceasta presupune ghicirea culorii unei cărți de joc (roșu sau negru). Ghicește culoarea, iar câștigul îți va fi dublat. Joacă acum Dazzling Hot gratis și vezi dacă șeptarii îți poartă noroc! Jocul poate fi jucat pe miză reală la Netbet, Maxbet și Circus. Profită și tu de bonusurile noastre exclusive pentru a juca mai mult cu bani mai puțini, ori chiar gratuit.

Shining Crown

Shining Crown este un joc de păcănele care a adus de curând un câștig uriaș unui jucător român. Jocurile EGT au adesea și jackpot progresiv integrat, iar norocosul a prins un jackpot de câteva zeci de mii de RON. Încearcă și tu Shining Crown gratuit pe site-ul nostru și vezi ce câștiguri te așteaptă! Jocul îți poate aduce până la 1 milion de monede. Șeptarii, fructele, dolarii și stelele sunt simbolurile care formează câștigurile. Pe lângă jackpot și simbolul scatter, jocul are și un simbol wild care se poate extinde pe mai multe poziții pentru a te ajuta să formezi mai multe câștiguri. Shining Crown se găsește la Netbet, Maxbet și Circus.

Sevens High

Sevens High este un joc creat de NetEnt, cu o grafică modernă, diferită de cea din jocurile EGT. Jocurile NetEnt par adesea niște desene animate, oferind o experiență foarte plăcută de joc. Sevens High este jocul perfect dacă vrei un joc cu șeptari, dar care să nu arate precum cele clasice. Sevens High îți aduce rotiri gratuite după fiecare câștig. În același timp, ai parte de runde bonus, simboluri wild și scatter. Șeptarii sunt simbolul-cheie, care îți aduce cele mai multe avantaje. Nu rata acest joc la Netbet!

Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe este unul dintre cele mai populare jocuri 77777 din toate timpurile. Jocul de la Novomatic este unul dintre cele mai vechi și mai îndrăgite, bucurându-se în continuare de un succes imens. Sizzling Hot Deluxe este foarte simplu, fără a avea niciun fel de elemente complexe. Există 5 linii de plată fixe, așa că nu rămâne decât să stabilești miza și să apeși butonul Spin. Citește mai multe despre Sizzling Hot Deluxe în articolul special din link! Vei găsi acolo și jocul gratis. În cazul în care vrei să joci pe bani reali, Sizzling Hot e disponibil la Admiral, Maxbet și Unibet! Nu rata bonusurile noastre fără depunere pentru a juca 77777 gratis cu până la 200 RON și 75 de rotiri gratuite!

Concluzii

Jocurile cu 77777 au parte de un succes enorm. Cheia este să crezi cu adevărat în norocul tău și să alegi păcănelele cu rate de plată și variație potrivite așteptărilor tale. Testează jocurile de mai sus gratuit pe site-ul nostru și profită apoi de bonusurile exclusive pentru a avea parte de mai multe runde direct la casino!