joc pacanele profitabil

Cum identificăm un joc pacanele profitabil

Despre profitul la pacanele s-a scris mult, iar opiniile pe această temă sunt împărţite. Unii jucători spun că aceste câştiguri pot fi constante şi într-un procentaj mai mare atunci când joci calculat şi pe termen lung, în vreme ce alţii consideră că, dacă ai câştigat o dată într-un an o sumă mai mare ai ieşit în câştig, chiar dacă apoi ai pierdut în permanenţă sume de bani.

În realitate însă, banii scoşi la un moment dat dintr-un joc pacanele nu reprezintă neapărat şi rata de câştig. În termeni tehnici, acesta se numeşte payout, care, în mod normal, ar trebui afişat la vedere, atât la cazinourile online, cât şi la cele în fizic. Cu ajutorul acestei informaţii, jucătorul ar putea şti din start la ce anume să se aştepte atunci când mizează pe un anumit joc pacanele.

Cum alegem însă un joc pacanele care să ne scoată în câştig?

Reţeta câştigului la pacanele, indiferent că vorbim despre un aparat clasic ori un joc pacanele online, nu a găsit-o încă nimeni. Indiferent de sistemul de joc ales, de suma pariată şi de urmărirea simbolurilor de pe ecran, nu s-a depistat încă un algoritm exact, care să ne ajute să pariem pe o anumită combinaţie, ştiind din start că aceasta este câştigătoare. Prin urmare, ca să alegem un joc pacanele profitabil, un prim indiciu ar fi urmărirea ratei de câştig oferite.

Aceasta diferă de la un joc la altul şi de la un cazinou online la altul. În vreme ce pe unele site-uri sunt afişate rate de câştig cuprinse între 95 şi 98 la sută, altele coboară spre 90 la sută sau mai puţin. Oricum, este cu mult mai bine decât la aparatele clasice de pacanele, unde rata de câştig este situată cam la jumătate.

Calculul ratei de câştig nu este însă chiar atât de simplu, câtă vreme avem mai multe variabile de luat în calcul. În primul rând, un joc pacanele are mai multe simboluri, fiecare cu rata sa de câştig. De obicei, acestea se adună când se întâlnesc pe o anumită linie de plată, însă rata de câştig nu se calculează doar după o mână sau două. Ea trebuie urmărită în timp, după mai multe runde jucate, în care nu toate sunt câştigătoare.

Nu vă avântaţi prea mult la dublaje

Un alt factor important de luat în calcul la profitabilitatea unui joc pacanele îl reprezintă funcţia de dublare. Astfel, sunt deja legendare aparatele în care poţi miza pe roşu sau negru ori pe o carte mică sau mare, oferindu-ţi astfel posibilitatea de a dubla suma câştigată de o anumită combinaţie de cărţi de joc ori simboluri.

Această facilitate are însă o pondere substanţială în stabilirea ratei de câştig. Astfel, la un joc pacanele despre care spunem că poate oferi o rată de câştig de peste 90 la sută vom avea şanse de doar 50 la sută, câtă vreme optăm pentru dublaje. Prin urmare, o funcţie pe care la prima vedere o vedem destul de atrăgătoare, în realitate ne poate duce la înjumătăţirea ratei profitului sau chiar la pierderea întregii sume din aparat.