joc pacanele

Cauți un joc pacanele NetEnt cu payout mare?

Atunci ai ajuns unde trebuie. Am pregătit pentru tine o serie de jocuri de la NetEnt cu payout peste 96%, cu șanse excelente la câștiguri mari.

Ce să urmărești atunci când alegi un joc pacanele pentru bani

Dacă joci cu scopul de a scoate ceva bani de la un joc pacanele, atunci trebuie să știi că nu toate jocurile funcționează la fel. Unele jocuri oferă câștiguri foarte mari, dar ceva mai rar, în timp ce altele dau câștiguri mici mai des. Există de asemenea jocuri cu jackpot progresiv la care poți câștiga milioane de lei și jocuri cu jackpot fix, în care poți câștiga o sumă maximă disponibilă pentru acel joc.

Payout-ul sau rata de profit este un indice care arată cât de mult scoate un aparat online din depunerile jucătorilor. Rata de profit nu se referă la fiecare joc în parte, ci este o medie calculată la toți jucătorii pe durata de viață a unui joc pacanele. Un payout mai mare are totuși în general șanse de câștig mai mari.

NetEnt: exemple de joc pacanele cu payout mare

Jocurile de la NetEnt sunt considerate a fi printre cele mai generoase, alături de cele de la EGT, Microgaming și Playtech. Jocurile de la NetEnt sunt ușor de recunoscut pentru faptul că au o grafică foarte avansată și spun o poveste complexă. Aceste jocuri sunt foarte apropiate ca detaliu de cele de calculator și sunt o adevărată plăcere de urmărit. NetEnt are mai puține jocuri în stil clasic și mai mult jocuri cu teme inspirate din filme, animații, povești, legende etc.

Iată câteva din cele mai profitabile jocuri de la NetEnt:

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest este un joc inspirat de conquistadorii spaniolil. Acțiunea are astfel loc în America de Sud, iar povestea este centrată pe călătoria lui Gonzo Pizarro către El Dorado. Acest joc pacanele are 20 de linii de plată, dar partea interesantă este că simbolurile care formează combinații câștigătoare se schimbă mereu. Jocul are o rundă bonus foarte generoasă, cu multiplicatori și câștiguri de top. Gonzo’s Quest are un payout de 96%.

Jack și vrejul de fasole

Jack and the Beanstalk după numele original este un alt joc pacanele foarte atractiv. Focusul principal pentru jucători este să deschidă runda bonus. Aceasta poate aduce câștiguri foarte mari datorită simbolurilor wild extensibile cu totul speciale. Jack și vrejul de fasole are un payout de 96.3%.

După cum putem observa, aspectul-cheie pentru câștigurile mari sunt rundele bonus. La unele jocuri activarea acestora poate dura mai mult, dar și atunci când reușim, răsplata este pe măsură.

Pyramid: Quest for Immortality

Acest joc pacanele oferă posibilitatea de a rămâne destul de mult în joc. Jocul are multiplicatori care se activează la fiecare combinație câștigătoare și aduce constant câștiguri mari. Pyramid: Quest for Immortality are un payout de 96.4%.

Alte jocuri online NetEnt ce merită avute în vedere sunt Mythic Maiden cu 96.6%, Mega Fortune cu 96.4%, Flowers cu 96.3%, Starburst cu 96.1% sau Elements cu 96%.

Mult noroc și câștiguri cât mai mari!