jewels 4 all online

Jewels 4 All: jocul de pacanele plin de strălucire

3 aug. 2017

Jewels 4 All online este un joc clasic de pacanele, plin de grandoare, pietre prețioase și distracție. Îl știi cu siguranță de la aparatele de pacanele. Diamantele din Jewels 4 All îți aduc premii de top și îți oferă doza optimă de adrenalină. Află totul despre acest joc!

Despre Jewel 4 All

Jewels 4 All este un alt joc de succes din portofoliul celor de la Novomatic-Gaminator. Jocul clasic cucerește prin interfața simplă și în același timp captivantă, dar mai ales prin câștigurile pe care le oferă.

Un polonez a câștigat 900 de euro

Jewels 4 All online este un joc care plătește foarte bine și foarte des. Câștigurile sunt destul de frecvente în valori mai mici, dar nici cele mari nu sunt foarte greu de prins. Doar de curând, un polonez a câștigat 900 de euro în timp ce se relaxa la acest joc. Jucătorul a prins o serie de coroane cu diamante care i-au adus suma foarte generoasă. Premiul a fost câștigat pe un joc pe 9 linii de plată și 5 monede de câte 1 credit. Cele 45 de credite i-au adus astfel 900 de euro.

Jewels 4 All este un joc simplu, fără reguli complicate, la care poți câștiga ușor. Următorul câștig poate fi al tău!

trucuri pacanele

Un super joc cu diamante

Jewels 4 All este un joc de pacanele rămas în preferințele jucătorilor de ani buni. Motivul este simplu: jocul este distractiv și profitabil. Iată tot ce trebuie să știi despre el:

PovesteStructuraLinii de platăPayoutSimboluriRunda bonus
În Jewels 4 All online ești invitat să te răsfeți printre diamante, coroane, bani și lingouri de aur. Toate acestea îți pot aduce câștiguri de top.
Simbolurile din Jewels 4 All se rotesc pe 5 role și 3 rânduri. Interfața este cea originală de la jocul la aparate. Butoanele sunt marcate foarte explicit și e ușor să îți dai seama cum funcționează totul. Iată ce face fiecare buton în parte. Butonul Info deschide tabela de plată, acolo unde poți vedea ce face fiecare simbol și ce valoare are. Butonul Auto Start este cel pentru jocul automat, în cazul în care vrei să lași jocul să curgă automat. Urmează apoi 5 butoane cu ajutorul cărora poți regla liniile de plată. Găsești și butonul Bet One. Butonul este folosit pentru a alege numărul de credite/monede pe care vrei să joci. Urmează apoi butonul Bet Max, care îți setează automat pariul maxim pe o rotire (în cazul în care vrei să joci pe miză maximă). Nu în cele din urmă, butonul Start pornesște jocul. Vei observa de asemenea că după fiecare câștig ai posibilitatea de a alege dacă vrei să îl acumulezi sau să îl pariezi pentru a-l dubla. Dacă vrei să pariezi câștigul, poți folosi butoanele gamble. Lucrurile sunt mai simple decât par. Joacă niște runde la un joc gratis și te vei convinge!
Jocul are 9 linii de plată ajustabile. Cu ajutorul butoanelor poți alege dacă vrei să joci pe 1, 3, 5, 7 sau toate cele 9 linii. Liniile de plată, numite și linii de câștig, sunt cele care arată pozițiile în care trebuie să se așeze simbolurile pentru a genera câștiguri. Trebuie să știi că poți înregistra câștiguri doar pe liniile de plată active (pe care le-ai ales înainte de fiecare rotire).
Jocul are un payout (rată de câștig) de 94-95%. Acesta “scoate” astfel destul de bine.

Simbolurile din Jewels 4 All sunt foarte colorate. Printre ele găsim pietre prețioase, coroane de aur cu diamante, grămezi de bani și lingouri de aur. Simbolul cel mai valoros este coroana. Simbolurile vin în grupuri, așa că e posibil chiar să umple ecranul.

Simbolul wild este reprezentat de un medalion în formă de stea, cu un semn de euro în mijloc. Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol pentru a ajuta la formarea de câștiguri și în plus se poate extinde cu până la 9 poziții pentru a genera câștiguri mai mari.

Jocul nu are simbol scatter.

Câștigurile se înregistrează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Ai astfel mai multe șanse. Citește mai multe despre tipurile de simboluri speciale în pagina de trucuri pacanele.

Jewels 4 All nu are nici rundă bonus. Jocul este foarte simplu, iar câștigurile se obțin în jocul de bază. Pentru a compensa, câștigurile de aici sunt mai mari decât la cele mai multe jocuri.

Trucuri pacanele la Jewels 4 All online

Jewels 4 All este un joc clasic fără prea multe elemente speciale. Atuul său constă tocmai în simplitate. Iată totuși câteva trucuri pacanele pe care le poți avea în vedere pentru a-ți îmbunătăți jocul:

Obieșnuiește-te cu crediteleAi grijă cu liniile de platăPariază atât cât îți permițiAlternative
În Jewels 4 All poți regla atât numărul de monede, cât și numărul credite pe fiecare rotire. Acest lucru este întâlnit adesea la jocurile clasice, dar nu atât de des în cazul celor noi, unde lucrurile au fost simplificate. În cazul în care nu ești familiar cu reglarea creditelor și setarea pariurilor, exersează jocul gratuit pentru câteva runde. Intră de asemenea și în pagina noastră de trucuri pacanele pentru a afla mai multe despre linile de câștig.
Jewels 4 All are linii de plată ajustabile, așa că pentru fiecare rotire poți alege câte vrei să fie active. E important să știi că e posibil ca simbolurile să se așeze câștigător, dar pentru că linia respectivă nu era activă să nu primești nimic. Exersează cum funcționează și liniile de plată într-un joc gratis.
Valoarea pariurilor nu influențează apariția câștigurilor, așa că poți plasa și pariuri minime, cu aceleași șanse. Citește mai multe trucuri pacanele în pagina dedicată!
Din seria de jocuri clasice mai poți încerca și Dolphin Pearl, Lucky Lady Charm, Just Jewels, Jewel Action, 100000 Pyramid sau DaVinci Diamonds. Jocuri cu diamante și pietre prețioase mai noi, cu elemente speciale și efecte interactive sunt Magic Crystals, Illuminous, Second Strike, Neon Staxx și Dazzle Me.

Concluzii

Jewels 4 All rămâne unul din cele mai de succes jocuri de pacanele clasice de la Novomatic. Jocul redă perfect atmosfera anilor 80-90 și aduce amintiri foarte frumoase. Câștigurile sale sunt însă actuale și chiar foarte generoase față de cele din multe jocuri noi. Jewels 4 All online este cu siguranță un joc pe care trebuie să îl încerci măcar o dată. Noi ne întoarcem mereu cu plăcere la el. Îți urăm mult noroc și câștiguri cât mai mari!

Articolele din seria :