quick spin

Interactivitate la maxim: jocurile Quick Spin

30 dec. 2017

În cazinourile românești dai câteodată peste niște jocuri cu grafică foarte interesantă, pline de culoare și inspirate de povești și legende. Este vorba de jocurile Quick Spin. În articolul de astăzi îți arătăm care sunt caracteristicile acestui software și unde poți juca jocuri Quickspin profitabil. Intră și în pagina noastră de jocuri pacanele gratis, pentru că găsești și acolo o serie de jocuri de la acest producător!

Quick Spin – jocuri create cu migală

Jocurile Quick Spin se fac remarcate de la prima vedere, prin grafica lor aparte. Echipa de graficieni și programatori a producătorului face o treabă excelentă și lansează constant jocuri ce se apropie la nivel de calitate de cele video. Jocurile au elemente speciale și te țin în priză pe întreg parcursul rotirilor.

În caziunourile românești găsești jocuri de pacanele Quick Spin la NetBet și Unibet. Revendică acum un bonus de înregistrare la aceste cazinouri de pe Joc Pacanele și ai posibilitatea de a juca mai mult, pe banii cazinourilor.

Bonusul la NetBet îți aduce dublarea depozitului în limita a 800 RON și 50 de rotiri gratuite. Iar bonusul la Unibet îți aduce dublarea depozitului până la 1000 RON și 20 de rotiri gratuite sau triplarea depozitului până la 300 RON, alături de aceleași 20 de rotiri gratuite. Ai astfel parte de mai multe runde de joc în baza primului depozit, primind atât bani din partea cazinoului, cât și rotiri gratis. Nu rata oferta și ia-ți bonusul!

Quickspin – date despre companie

Quickspin este o companie lansată în 2012, care are însă la conducere membri ce au avut contact cu mulți dintre marii producători de jocuri de noroc. Experiența acestora în industrie își spune cuvântul.

Jocurile Quick Spin au numeroase licențe și certificări internaționale care le atestă corectitudinea și nivelul înalt de interactivitate. Este vorba printre altele de licențe Alderney Gambling Control și UK Gambling Commission.

În ceea ce privește premiile, Quick Spin a primit premiul pentru cea mai bună apariție (premiul Rising Star la EGR B2B Awards 2013), premiul pentru jocul anului (jocul Big Bad Wolf a fost votat jocul anului 2013), premiul Mobile Gaming Software pentru jocuri de pacanele online pe mobil și Social Gaming Supplier pentru software de jocuri de noroc integrate în social media.

Caracteristicile jocurilor Quick Spin

Acest producător mizează pe jocuri noi, cât mai interactive și mai complexe. Jocurile de pacanele au 5 role și sunt pline de funcții speciale precum extinderea rolelor, simboluri wild și scatter, rotiri gratuite și runde bonus. Foarte multe dintre jocuri sunt inspirate de povești și legende (Ex.Crystal Queen e inspirat din Crăiasa Zăpezii și mai avem apoi Cei trei mușchetari, Sinbad, Beowulf sau Mighty Arthur).

Poveștile sunt redate foarte fidel, grafica și efectele video ajutând foarte mult la instalarea unei atmosfere perfecte. În timp ce joci vei fi purtat într-o altă lume, plină de personaje magnifice și bunădispoziție.

O mare parte dintre jocuri sunt disponibile și pe mobil sau tabletă, iar software-ul se prezintă excelent în ceea ce privește accesibilitatea și experiența de joc.

Cele mai populare jocuri

Îți arătăm mai jos cele mai populare jocuri de la acest producător. Este vorba de jocuri ce se găsesc și la NetBet și Unibet. O parte dintre ele sunt disponibile și pe site-ul nostru în varianta gratuită.

Crystal Queen

Crystal Queen este un joc care captivează pe deplin. Personajele din Crăiasa Zăpezii îți aduc câștiguri foarte generoase. Jocul are simboluri wild, scatter și multiplicatori. Elementul special central este acela că poți activa 6 rânduri de simboluri pe ecranul de joc, având astfel mai multe șanse de câștig. Crystal Queen se găsește atât la NetBet, cât și la Unibet. Dacă vrei să îl încerci înainte în varianta demo, intră în pagina jocuri pacanele noi gratis și îl poți juca acolo!

Hidden Valley

Hidden Valley este un alt joc foarte interesant. Acesta spune povestea unor personaje aflate în munții Himalaya. Jocul are simboluri wild și scatter și o rundă bonus cu rotiri gratuite. Runda bonus începe cu o roată pe care trebuie să o învârtești pentru a afla ce simbol wild extensibil se activează în timpul rotirilor gratuite. Jocul promite să îți ofere o experiență plăcută de joc și câștiguri pe măsură. Hidden Valley se găsește la NetBet. Găsești acolo sute de jocuri de la producători precum Play n Go, EGT, Micrograming sau NetEnt. Dacă vrei să îl încerci fără miză reală, îl găsești de asemenea în pagina noastră de jocuri pacanele gratis.

Treasure Island

Treasure Island este un joc foarte atractiv de la Unibet. Acesta are simboluri wild și scatter și runde bonus de zile mari. Jocul este inspirat de cartea Insula Comorii. Cuferele de comori sunt simbolul principal al jocului, acestea aducând rundele bonus. Când prinzi cel puțin 3 simboluri de acest tip, vei putea alege dacă vrei să primești un premiu în fise, rotiri gratuite sau o rundă Treasure Hunt în care alegi mai multe puncte de pe hartă și vezi ce ai câștigat. În afară de runda bonus standard explicată anterior, vei putea beneficia de simboluri wild speciale atunci când prinzi cel puțin 2 simboluri de tunuri. De asemenea, există și simboluri wild suplimentare, premii în fise și rotiri gratuite. Jocul te va ține în priză și îți va aduce numeroase surprize. Încearcă-l și tu la Unibet!

Mighty Arthur

Mighty Arthur este un joc nou de la Unibet, care vine cu mai multe tipuri de simboluri wild (standard, extensibile, suplimentare). Acestea garantează formarea de câștiguri mari și fac totodată jocul foarte interactiv.

Runda bonus activată de 3 simboluri scatter aduce 10 rotiri gratuite ce pot fi și suplimentate. Legenda lui Arthur este astfel distractivă și îți poate aduce câștiguri foarte mari!

De reținut

  • Quickspin este un producător suedez ce deține numeroase licențe și premii
  • Jocurile lor sunt foarte interactive și au multe elemente speciale
  • Găsești jocuri Quick Spin la NetBet și Unibet
  • Pe Joc Pacanele ai bonusuri exclusive cu rotiri gratuite la aceste cazinouri
  • În pagina jocuri pacanele gratis găsești o serie de jocuri QuickSpin

Concluzii

Quickspin este un producător apărut ceva mai recent, care inovează industria prin jocuri pline de elemente speciale. Jocurile lor inspirate din povești sunt foarte simpatice și îți aduc câștiguri în cel mai distractiv mod. Încearcă și tu jocurile Quick Spin la NetBet și Unibet folosind bonusurile noastre!