pacanele 7777 horoscop

Ce spun astrele despre norocul la pacanele (pt.2)

26 nov. 2016

Iată și continuarea articolului despre horoscop și noroc la pacanele 7777!

Norocul zodiilor la păcănele: partea a 2-a

Cum primul articol a prins bine, trebuia să-i facem și continuarea, nu-i așa? Spor la citit!

Balanța cea strălucitare, grijulie și șarmantă

Balanțele sunt generoase cu cei din jur, dar și cu investițiile în jocurile de noroc. Șarmul lor le face să iubească mai mult jocurile de cărți, dar nu spun pas nici pacanelelor cu bani. În viață sunt grijulii, dar nu și în joc, așa că le este recomandat să mai treacă și la pacanelele gratis atunci când se apropie de finalul bugetului programat.

Numere norocoase: 9, 15

Zile norocoase: sâmbătă

Scorpionul cel loial, dinamic și pasional

Scorpionul este un jucător inteligent și intuitiv. Cei din această zodie sunt mistici și se concrentrează mai mult pe abilitatea lor de a prezice numere sau de a citi gândurile oponenților. Unii sunt foarte fideli tipurilor de pacanele 7777 și cu fructe, pe 3 role, cu scopul să ghicească rezultatele sale și chiar și ale celorlalți. Scorpionii nu știu să piardă și urăsc când li se întâmplă. Pasiunea lor îi face să parieze mai mult și mai mult pentru a se răzbuna, dar asta nu le sporește câștigurile. Încearcă să mai joci si pacanele gratis și ia pauză atunci când vezi că pierzi în șir.

Numere norocoase: 8, 21

Zile norocoase: marți

Săgetătorul cel independent și nerăbdător

Săgetătorii se poartă de parcă ar fi născuți să parieze și norocul e de cele mai multe ori cu ei. Ei se descurajează repede dacă lucrurile nu merg așa cum și-au imaginat. Nu uita că răbdarea este cheia! Pentru că zodia ta cere mereu schimbare, încearcă să mai treci și la pacanele cu speciale și să mai alternezi numărul de linii de plată și de role. Indiferent dacă preferi pacanele 7777 sau simboluri moderne, încearcă jocuri cu runde bonus, wild și scatter!

Numere norocoase: 3,9

Zi norocoasă: joi

Capricornul cel responsabil, răbdător și practic

Capricornii sunt foarte bine organizați și atenți la joc. Ei iau în serios aceste jocuri și de cele mai multe ori nu își asumă riscuri, fiind și foarte pesimiști. Au momentele lor de răbdare, deși materialismul îi împinge să fie foarte responsabili. Le este recomandat să mai încerce și altceva decât pacanele 7777. Întotdeauna există și varianta pacanelelor gratis pentru a elimina riscul.

Numere norocoase: 5, 7

Zile norocoase: marți

Vărsătorul cel inteligent și rebel

Vărsătorul este o zodie foarte intuitivă și de cele mai multe ori nativii acestei zodii se plictisesc repede de jocuri predictibile. Vărsătorii joacă de dragul distracției, dar speră mereu să câștige jackpotul cel mare. Ei sunt cei care intră greu în joc, dar ies ultimii. Caracterul lor rebel îi face să schimbe rapid jocurile și pentru asta le recomandăm și lor să încerce și pacanelele gratuite.

Numere norocoase: 2, 13

Zile norocoase: miercuri

Peștii cei devotați și indeciși

Peștii pot fi ușor de dus de nas pentru că se lasă mult prea ușor impresionați și pentru că se decid mai greu. După ce își aleg jocul preferat ei rămân devotați acestuia. Dacă primul joc pe care l-au încercat a fost cel de pacanele 7777, e foarte comun să rămână la el pentru luni bune. Din cauza indeciziei, nu sunt constanți în mizele pe care le fac și de multe ori pot rata jackpoturile progresive. Este recomandat să încerce să se țină de o strategie, dar fără a juca veșnic același joc. În cele din urmă tot ei se vor plictisi și vor rata șanse mari la alte sloturi.

Numere norocoase: 7, 12

Zile norocoase: joi