joaca online pacanele 777 pe bani

Ce spun astrele despre norocul la pacanele 777 (pt.1)

25 nov. 2016

Se spune că norocul ți-e scris în stele, dar să vedem ce spun astrele despre ce tip de jucător de pacanele 777 ești, dar și care sunt numerele și zilele tale norocoase.

Zodiile și norocul lor la păcănele 777

Berbecul sau cel pasional și ambițios

Tu ești ca focul, ai nevoie doar de o scânteie să te aprinzi. Zodia ta pasională îți spune să joci un pic mai precaut, căci ai acel temperament care te poate face să împingi sume mari fără să îți faci o minimă strategie.  De aceea poți opta pentru jocurile de pacanele aparate gratis online pentru a exersa mai întâi.

Numere norocoase: 7, 12

Zile norocoase: marți, duminică

Taurul cel răbdător, încăpățânat și generos

Se întâmplă rar să pariezi, dar când o faci, îți place să ai o strategie a ta. Taurul este atras de pacanelele cu fructe și asta datorită culorii acelor căpșuni, cirește și șeptari roșii pe care așteaptă răbdător să-i vadă aliniați pe ecranul de joc.

Număr norocos: 16

Zile norocoase: luni, vineri

Gemenii cei energici și deștepți

Cei din această zodie adoră jocurile de noroc și asta nu e de mirare. Gemenii sunt norocoșii zodiacului și de aceea preferă să joace pacanele 777 pe bani. Totuși, e bine să înveți să joci un pic mai moderat. Încearcă și niște pacanele 777 gratis anul acesta, sigur te vor ajuta să practici și să faci câteva economii.

Numere norocoase: 5, 18

Zile norocoase: miercuri, duminică

Racul cel conservator și loial

Deși este o zodie de apă, racul nu plutește în derivă.  Această caracteristică serioasă îl face pe rac să fie responsabil atunci când joacă pacanele 777 și de cele mai multe ori alege pacanele online gratis. Totuși, racii iubesc riscul și asta îi face fanii pacanelelor cu speciale.

Numere norocoase: 4, 8

Zile norocoase: marți

Leul cel curios, analitic și încrezător

Dacă faci parte din această zodie știi deja despre tine că urăști să pierzi. Leii nu știu să joace cu moderație, ei se aruncă la pariuri maxime pentru că sunt siguri că vor câștiga. Jackpoturi, pacanele 777 progresive cu multe linii de plată și chiar și pacanele cu mai mult de 5 role, toate sunt o provocare acceptata. La pacanele 777 poți să mai și pierzi și pentru asta e bine să încerci și jocurile de pacanele gratuite.

Numere norocoase: 5, 9

Zile norocoase: duminică

Fecioara cea precisă și sceptică

Fecioarei îi plac mai mult jocurile de strategie decât cele de noroc. E înclinată spre analiză și scepticism, de aceea va calcula foarte bine înainte să faca orice pariu. Până te decizi, joacă niște pacanele 777 gratuite cu fructe, sunt delicioase precum personalitatea ta.

Numere norocoase: 2, 6, 27

Zile norocoase: miercuri

Stai pe aproape, urmează să postăm și continuarea.