High Roller Club Pokerstars

High Roller Club Pokerstars: turnee pe mize mari

14 iun. 2021

Pokerstars High Roller Club

Astăzi îți vom vorbi despre High Roller Club Pokerstars, unul din evenimentele de tip poker îndrăgite la scară globală. Aceste turnee zilnice au mize mari, dar și câștigurile pot fi pe măsură. Nu puțini sunt cei care consideră că Pokerstars e una din cele mai sigure platforme când vine vorba despre provocările pe mize mari.

Când vrei să joci poker la Pokerstars pe bani mulți, inevitabil vei ajunge la turneele de tip High Roller disponibile pe această platformă online. Pentru buy-in plătești minimum $530. Pentru unele turnee, buy-in-ul poate ajunge până la $2100 (specific turneului Sunday High Roller, care se desfășoară duminica).

High Roller Club Pokerstars: ce este?

High Roller Club Pokerstars se adresează acelor jucători ce caută provocări pe mize mari. Nu degeaba, pentru a participa la orice turneu din High Roller Club trebuie să joci la buy-in de minimum $530. Bineînțeles, și premiile pe care le poți câștiga sunt generoase. Mai există și sateliți sau subsateliți unde ai un buy-in Pokerstars mult mai mic.

Jocurile participante la Pokerstars High Roller Club sunt No Limit Hold’em și Pot Limit Omaha. Ele se desfășoară cu 6 – 8 participanți la fiecare masă, numărul locurilor premiate variind de la turneu la turneu.

Fondul de premii al jocurilor din High Roller Club Pokerstars este variabil, în funcție de numărul total de participanți și de buy-in. Există un program zilnic format din șapte tipuri de turneu care au loc la anumite ore, pornind de la ora 12:30 ET. Buy-in-ul poate fi de $530 sau $1050.

Programul de duminică este de remarcat, deoarece el include nouă tipuri de turnee cu buy-in Pokerstars variabil. Turneele de duminică încep dimineața, de la ora 9:30 ET. Evenimentul vedetă este Sunday High Roller, care are loc la ora 14:00 ET. La acesta, vei avea nevoie de $2100 pentru buy-in.

Pokerstars High Roller Club: ce trebuie să știi?

Diferitele turnee care aparțin evenimentului High Roller Club Pokerstars au loc în fiecare zi. Pentru a participa, ai nevoie de un cont pe platformă și de acel buy-in. Altfel, nu te poți înscrie la evenimentele principale sau la subsateliții lor. Dacă nu ai deja cont și vrei să joci pe mize mari, nu te îngrijora! Este foarte simplu să urmezi pașii de înscriere de pe platforma Pokerstars.

Majoritatea turneelor au loc la viteză turbo sau hyper, dar există și evenimente ce se desfășoară într-un pas mai domol. Acestea sunt un mod mai rapid de joc, pe care îl vei întâlni și la cazinouri cu mize mari. Cei trei pași de înscriere la turneu sunt simpli:

Click pe butonul din casetă

Dai click pe „Profită acum” din caseta de mai sus. Intri în contul tău și te asiguri că ai suficiente fonduri pentru un buy-in Pokerstars High Roller Club.

Alegi secțiunea potrivită

Dai click pe secțiunea High Roller Club, alegi evenimentul la care vrei să participi și te înscrii în el.

Joci poker la eveniment

Participi la eveniment la ora programată și îți încerci norocul la unele dintre cele mai profitabile turnee de poker.

Pentru informații referitoare la numărul de jetoane primite, structură (limite de înscriere, număr de jucători, pauze, buy-in etc.) și premii finale, e necesar să te autentifici pe platforma cazinoului și să deschizi secțiunea High Roller Club. De acolo, vei da click pe turneul High Roller Club Pokerstars la care participi sau despre care vrei să afli mai multe.

Ai în vedere că unele turnee sunt tip „Knockout progresiv”. Asta înseamnă că fiecare jucător participant are o recompensă inițială. La eliminarea unui jucător, vei primi o recompensă pentru înlăturarea sa. Cu cat elimini mai mulți concurenți, cu atât mai mare devine suma ce o primești pentru eliminarea ta. Deoarece ea crește cu fiecare concurent, o putem numi recompensă progresivă. Poți fi eliminat chiar tu dintr-un turneu High Roller Club Pokerstars, așa că fii cu ochii în patru!

Ce trebuie să știi despre Buy-in Pokerstars High Roller Club?

Pentru turneele din High Roller Club Pokerstars buy-in-ul începe de la $530. Mai există și turnee satelit și subsatelit unde buy-in-ul este mai mic, dar și fondul de premii total pentru ele este redus. Un turneu satelit îți dă posibilitatea de a câștiga o intrare la un turneu mai mare, dar necesită un buy-in mai mic. Deci, este oportunitatea perfectă pentru tine, dacă nu poți susține efortul financiar specific jocurilor High Roller Club Pokerstars. Poți participa la turnee cu mize mari plătind un buy-in mai mic!

Jocurile din fiecare săptămână adună fonduri garantate de premii în valoare de milioane de dolari. Dacă ești jucător pe mize mari, care dorește să încerce o nouă platformă, nu rata obținerea unui bonus de bun venit Pokerstars prin crearea unui cont nou.

Turneele standard au buy-in-uri de $530 sau $1050, în timp ce turneul Sunday High Roller are un buy-in de $2100. Este, așadar, turneul-vedetă de hold’em, cu un buy-in pe măsură. Bineînțeles, și recompensele se ridică la același nivel. Îți recomandăm să începi cu turneele satelit sau subsatelit, unde riscurile sunt mult mai scăzute!

Alte informații utile despre High Roller Pokerstars

Te gândești să participi la unul din turneele High Roller Club Pokerstars? Sau poate doar vrei să-ți încerci norocul la jocurile de poker de la cazinouri cu mize mari. Aceste informații îți pot fi de ajutor:

  • Mai multe date despre reguli, buy-in și numărul de locuri premiate găsești la jocurile selectate;
  • Fondurile de premii sunt actualizate mereu, așa că ai o privire de ansamblu asupra fiecărui premiu pe care îl poți câștiga;
  • La fiecare joc, Pokerstars reține o mică parte din buy-in (ia un rake);
  • Te poți retrage din turneu cu maximum 2 minute înainte de începerea acestuia;
  • Te poți reînscrie de câteva ori în perioada de înscriere târzie, în majoritatea turneelor High Roller Club Pokerstars.

Concluzii

Înarmat cu informațiile de mai sus, nu îți rămâne decât să descarci aplicația Pokerstars Casino! Asta dacă nu o ai deja instalată pe calculator sau telefon. Cu ea îți deschizi ușor un cont în siguranță, căci platforma este licențiată de ONJN și nu presupune riscuri. High Roller Club te așteaptă!